Mitt Teneriffa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (41.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Karavan reseguider
Utgivningsdatum
2017-04-07
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239830
Mitt Teneriffa (e-bok)

Mitt Teneriffa E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2017-04-07
139
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Kanarieöarna är svenskarnas mest populära resmål. Nu upplever öarna en andra guldålder. Undvik charterträngseln längs sydkusten och upptäck istället ett sagolandskap med storslagen natur, välsmakande gastronomi och äventyr i många former.
Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson har provsmakat, vandrat, simmat, cyklat kört, dykt och flugit och ger här mer än 200 personliga tips, rikt illustrerade med vackra bilder. Upptäck de små charmiga byarna på Teneriffa och de mycket underskattade tre små öarna El Hierro, La Gomera och La Palma där turisterna är färre, vandringen makalös och Atlanten klarare än någonsin perfekt för dykning.
Guiden Mitt Teneriffa är sprängfylld med mer än 200 personliga tips utspridda över de fyra öarna och massor med vackra fotografier för inspiration. Här hittar du de genuina restaurangerna och barerna dit lokalbefolkningen går, stränderna och klippbaden där du slipper trängsel och McDonalds. Författarna har provgått de finaste vandringslederna, kört de vackraste bergsvägarna, snorklat och dykt där fiskarna är grannast, till och med skärmflugit från bergen.
Ta chansen och upptäck det riktiga Kanarieöarna med sin makalöst vackra natur fullproppad med såväl äventyr som blommiga uteserveringar där man kan njuta av att bara vara. Du kommer knappt tro att det är samma öar som mest är kända för sin massturism. Men det genuina och äkta finns där, och väntar på att du ska upptäcka det. Med Mitt Teneriffa i handen blir det ett underbart äventyr.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt Teneriffa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mitt Teneriffa kritik
    Carl Henrik Carlström, 9 januari 2023

    Skrivs för mycket om barer och restauranger. De kanske inte finns kvar när resan görs och Google fixar aktuellare status. Skriv mer om historia, platser att besöka och mer kartor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna