Mitt Berlin (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (18.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Karavan reseguider
Utgivningsdatum
2017-06-12
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239939
Mitt Berlin (e-bok)

Mitt Berlin E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2017-06-12
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
»En lysande guidebok till Berlin ... Köp den här boken så får du ut mer av din resa!« Bloggen Berlin Berlin

Berlin är ett resmål som aldrig upphör att fascinera. Det pampiga, tidlösa och historiska samsas med det bohemiska, konstnärliga och hippa. Här finns ett överflöd av allt men med hundratals trevliga barer, museer, caféer och ett nattliv som aldrig sover kan det vara svårt att veta vad du ska välja. Den oemotståndliga reseguiden Mitt Berlin hjälper dig att hitta alla pärlor i Europas mest dynamiska huvudstad!

Svenska Berlinbon och journalisten Annamaria Olssons hjärta klappar hårt för Berlins mångfald och fantastiska kulturutbud. I Mitt Berlin har hon samlat sina allra bästa, galnaste och mest minnesvärda tips. Hon guidar oss genom stadsdel efter stadsdel i Berlin, och bokens många färgfoton och charmiga illustrationer ger en personlig och levande bild av staden. Detta är guideboken för dig som vill uppleva det riktiga Berlin, bortom turistfällorna!

Mitt Berlin ingår i serien Karavan reseguider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt Berlin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok men oläsbar på app
    Kalle, 29 juni 2018

    Jag har boken i pappersform men upptäckte på flygplatsen på väg till Berlin att jag glömt den hemma. Blev därför glad när jag hittade den som nedladdningsbar version på Bokus. Tyvärr visade det sig helt omöjligt att läsa boken på telefonen. Texten går inte att förstora eller på något annat sätt att justera. Jag har också BookBeat där inställningsvarianterna i jämförelse är oändliga. Min rekommendation är att du köper pappersversionen och håller dig borta från Bokus app.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annamaria Olsson

  • Möten i Berlin

    Annamaria Olsson

    Aktivisten och sociala entreprenören Annamaria Olsson träffar migranter från hela världen i ett Berlin i ständig förändring. "Idag är 18,4 procent av Berlins invånare födda utomlands och 31,4 procent har migrationsbakgrund. Otaliga etniska, kultur...