Mitt Kapstaden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (20.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Karavan reseguider
Utgivningsdatum
2017-06-16
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239960
Mitt Kapstaden (e-bok)

Mitt Kapstaden (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2017-06-16
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Annorlunda och lockande guide till Sydafrikas pärla!

Uppskattar du världsmetropoler fyllda av rik historia, mängder av sevärdheter och restauranger i toppklass? Då är Sydafrikas Kapstaden ditt självklara resmål. Här, längst ner på den afrikanska kontinenten, kombineras afrikansk värme med internationell storstadskänsla och världens kanske allra vackraste läge, vid foten av Taffelberget, där Atlanten möter Indiska Oceanen. Mitt Kapstaden är en oemotståndlig och färgsprakande reseguide för dig som vill uppleva det bästa som staden har att erbjuda.

Svenske Andreas Karlsson har länge arbetat som guide och frilansjournalist i Sydafrika. I Mitt Kapstaden delar han med sig av sina personliga favoriter i en stad som både förför och överraskar. Han visar dig vägen till de mysigaste stadsdelarna, de finaste strandremsorna och de mest natursköna vandringslederna. Bokens många färgfoton och charmiga illustrationer ger en personlig och levande bild av staden. Mitt Kapstadenär guideboken för dig som vill upptäcka det riktiga Kapstaden, bortom turistfällorna!

Låt Mitt Kapstaden följa med i bagaget och försäkra dig om en oförglömlig resa!

»Denna guidebok är trevligt upplagd med såväl traditionella som otraditionella besöksmål väl värda att besöka stort antal vackra och vältagna bilder i färg samt kartor stimulerar reslusten.« Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »