Mitt Marrakech (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (27.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Karavan reseguider
Utgivningsdatum
2017-07-12
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239984
Mitt Marrakech (e-bok)

Mitt Marrakech (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2017-07-12
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Inspirerande guide med bästa tipsen till mytomspunna Marrakech!

Den svenska journalisten Anna Lena Stålnacke förälskade sig i Marrakech redan under sitt första och oplanerade besök i staden för mer än 20 år sedan. Efter det har hon återvänt gång på gång.

I den inspirerande och lockande reseguiden Mitt Marrakech har hon samlat alla sina personliga favoritställen och bästa tips till staden. Hon visar dig vägen till genuina restauranger, färgstarka marknader, spännande arkitektur och ett pulserande nattliv. Mitt Marrakech beskriver de olika stadsdelarna, och bokens många färgfoton och praktiska kartor ger en levande och färgstark bild av staden. Boken innehåller totalt cirka 200 tips och varje kapitel innehåller även en guidad promenad, som på ett enkelt sätt leder dig genom områdets viktigaste sevärdheter och bästa matställen. Guidens ambition är att leda resenären bort från de klassiska turiststråken, mot de unika, udda och genuina upplevelserna.

Mitt Marrakech är guideboken för dig som vill uppleva det riktiga Marrakech, bortom turistfällorna! Boken ingår i serien Karavan reseguider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Lena Stålnacke