Mitt Peking (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (16.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Karavan reseguider
Utgivningsdatum
2017-06-21
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239991
Mitt Peking (e-bok)

Mitt Peking E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2017-06-21
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
»Utmärkt guidning. Bilderna är fantastiska och medverkar till att skapa atmosfär och känsla, som gör att man längtar till Peking ... Boken är ett måste för den som tänker sig ett besök i en av världens största och mest spännande städer.« Hemmets Vän

Peking är en av världens största och mest fascinerande städer. Språkförbistring och osäkerhet leder tyvärr många besökare rakt i turistfällorna. Det är synd, eftersom Peking är en otroligt intressant stad att upptäcka på djupet. Här trängs 3 000 år av historia och kultur med den största ekonomiska framgångssagan i vår tid. Sekelgamla bostadsområden står sida vid sida med glänsande skyskrapor och helt nybyggda shoppinggator.

Med Mitt Peking i bagaget försäkrar du dig om att få uppleva allt det som gör staden unik. Journalisten och författaren Jojje Olsson har bott i Peking sedan 2007. I Mitt Peking visar han dig vägen till stadens alla guldkorn, och tipsen leder dig till allt från genuina restauranger och vackra parker till undangömda konstgallerier och originella butiker. Boken är dessutom fylld till brädden av nytagna färgfoton och praktiska kartor som ger en personlig och levande bild av staden.

Detta är guideboken för dig som vill uppleva det riktiga Peking, bortom turistfällorna!
Mitt Peking ingår i serien Karavan reseguider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jojje Olsson