Kokbok för färgstarka varumärken (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2012-12-21
Förlag
GML Förlag
Dimensioner
210 x 136 x 9 mm
Vikt
207 g
ISBN
9789187247217
Kokbok för färgstarka varumärken (storpocket)

Kokbok för färgstarka varumärken

Storpocket Svenska, 2012-12-21
239
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tänk dig att du ska bjuda på en trerätters middag med dryck. Du tänker noga igenom allt så att alla rätter harmonierar och stärker varandra. Att för-, huvudrätt och efterrätt tillsammans bildar en god och smaklig måltid. Du är noga med att välja de o-lika dryckerna som passar till. Bordsdekorationen och dukningen är också viktiga element. Du gör allt för att det ska bli en så lyckad och god middag som möjligt. En middag som ger gästerna ett bestående och positivt minne.
Vad har nu detta med ett starkt varumärke att göra? Svaret hittar du i boken.
Vår förhoppning är att vi ska kunna hjälpa dig att öppna dina sinnen och få dig att tänka i nya banor. Vi vill ge dig verktyg som hjälper dig att bygga ett trovärdigt och färgstarkt varumärke. Ett varumärke där alla i ditt företag bidrar med sin del så att ni tillsammans kan bjuda på en "middag" som ger ett positivt avtryck på marknaden.
Recepten i boken ska vägleda dig så att ditt företag blir tydligt och synligt vilket är förutsättningarna för att ditt företag ska bli framgångsrikt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kokbok för färgstarka varumärken
  2. +
  3. Dumhetsparadoxen : den funktionella dumhetens fördelar och fallgropar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dumhetsparadoxen : den funktionella dumhetens f... av Mats Alvesson, André Spicer (pocket).

Köp båda 2 för 299 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • En objuden gäst flyttar in

    Gunilla Ysberg

    Det här är en berättelse som handlar om när både min man och jag drabbades av cancer. Det är också berättelse om vad vi under vårt långa äktenskap har varit med om. Det är bland annat historiska händelser som på något vis snuddat vid våra liv. Man...

Bloggat om Kokbok för färgstarka varumärken