Småland : en kärleksförklaring (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2014-09-24
Upplaga
1
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Medarbetare
Edman, Stefan (red.) / Sjödelius, Johan (form)
Dimensioner
272 x 244 x 20 mm
Vikt
1115 g
SAB
Ncbd
ISBN
9789187283413
Småland : en kärleksförklaring (inbunden)

Småland : en kärleksförklaring

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2014-09-24
205
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hur gick det till när hockeyn kom till Småland? När Astrid Lindgren och dåvarande Volvochefen Pehr G Gyllenhammar tog gemensam strid för kohagen? Eller när pinnstolen blev en svensk succé? Det får du veta i den här boken! Som bjuder på fler kåserier i text och bild: Om glas- och bildkonst, författarskap och emigrantöden.

Om Smålands Dolly Parton. Och om smålänningens och det småländska landskapets kynne Ledamöter i Smålands Akademi skriver personligt om sin kärlek till en provins som vi nog alla har en bild av. Oavsett om vi är redia smålänningar eller ej. Småland en kärleksförklaring är en vacker bok att ta till sitt hjärta. Och en härlig present att ge bort.

Författare: Peter Aronsson, Tomas Arvidsson, Ulf Beijbom, Birgit Carlstén, Katarina Dunér, Stefan Edman, Lars-Åke Engblom, Magnus Gustafsson, Christina Hamrin, Elisabeth Hjortvid, Jan-Olof Johansson, Lennart Johansson, Erika Lagerbielke, Erik Lindfelt, Ingrid Nettervik, Marian Ullén, Olle Wingborg och Odd Zschiedrich.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Småland : en kärleksförklaring
  2. +
  3. Ur Smålands skafferi : folk, föda och färdigheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ur Smålands skafferi : folk, föda och färdigheter av Birgit Carlstén, Cecilia Davidsson, Peter Aronsson, Ulf Beijbom, Katarina Dunér (inbunden).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Edman