Selma och Sigge : en bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2015-03-24
Upplaga
1
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Medarbetare
Smedberg, Ylva (form) / Hallin, Cecilia (foto)
Dimensioner
280 x 215 x 30 mm
Vikt
1323 g
SAB
Qcca,Qcaa
ISBN
9789187283567

Selma och Sigge : en bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-03-24

Slutsåld

Följ med på ett stormande äventyr, fyllt av inspiration och idéer för vardagens och livets fester. De fiktiva personerna Selma och Sigge tar dig till en värld fylld av överdådiga dukningar, smarriga recept och roliga fixerier. Låt dig väl smaka av deras härliga värld och tillåt dig att vara mera du, som Selma och Sigge så träffsäkert säger: Too much is never enough. Du får inspiration att njuta av dagen, att sätta guldkant på de mest triviala företeelser inget tillfälle för litet, inget för stort för att kunna göras lite extra. Selma och Sigge låter dig också träffa sina vänner som i sin tur bjuder på sina favoritrecept, anekdoter från livet och särskilda små tips för den händige att själv pröva på. I boken blandas recept, pyssel och dukningstips med tankar om livet, och gestaltas i bilder och texter av fotograf Cecilia Hallin och stylist och skribent Malin Leijonberg. Tanken om lång hållbarhet, återanvändning, remake, och det vackras kraft att inspirera och påverka, genomsyrar fotografierna i allt från kläderna hos de människor Selma och Sigge möter på sin väg till de dukningar och de maträtter som boken presenterar. I Selma och Sigge håller hov finner du inspiration och handfasta tips och råd till hur du lever livet levande och använder det du har för att göra stordåd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Selma och Sigge : en bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande för dig som gillar fest
    Weronika, 16 februari 2021

    Fantastisk inspiration för hur vi kan leva livet med guldkant, ge det lilla extra till våra gäster. Varje gång jag bläddrar i boken blir jag sugen på att ställa till med festligheter för mina nära och kära.

Visa alla 1 recensioner