Hus i Karlstad : genom konstnärens ögon (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2015-11-10
Upplaga
1
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Illustratör/Fotograf
Jessica Stuart-Beck
Dimensioner
250 x 210 x 20 mm
Vikt
649 g
SAB
Ic
ISBN
9789187283727
Hus i Karlstad : genom konstnärens ögon (inbunden)

Hus i Karlstad : genom konstnärens ögon

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2015-11-10
199
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Arvikakonstnären Jessica Stuart-Beck har vid sina besök i Karlstad strövat omkring i staden och tittat på hus. Hon är en uppskattad husporträttör kanske framför allt i sin hemstad Arvika. Med sitt säkra öga för vad som är vackert, säreget och bevarandevärt har hon fastnat för vissa hus i Karlstad. Känslan, karaktären och miljön har fått bestämma urvalet. Ett trettiotal byggnader beskrivs.

Textförfattarna har inte lagt sig i hennes val av hus. Inger Berggrén, tidigare länsarkitekt i Värmland och Barbro Järliden, under många år konstintendent på Värmlands Museum har närmat sig konstverken från olika håll. Båda har velat beskriva karlstadshusen såväl skönhetsmässigt som historiskt och tekniskt. Ibland också med något litet intressant minne.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hus i Karlstad : genom konstnärens ögon
 2. +
 3. Upplev Tyskland med tåg : sju rutter, praktiska tips och sevärdheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upplev Tyskland med tåg : sju rutter, praktiska... av Anna W Thorbjörnsson, Marko T Wramén (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Stadsträdgården i Karlstad / The city garden in Karlstad

  Inger Berggrén, Per Berggrén

  Karlstads stadsträdgård anlades redan på 1860-talet. Från början bestod den av en rekreationsdel och en avdelning för odling av grönsaker och frukt till Karlstads invånare, åtskilda av en 600 meter lång ekallé. Tyvärr brann den älskade restaurange...

 • Hus i Arvika

  Jessica Stuart-Beck, Jan Sandström

  Nyutgåva av en omtyckt bok, illustrerad av Arvikakonstnären Jessica Stuart-Beck med text av Jan Sandström . Jessica Stuart-Beck är en uppskattad husporträttör kanske framför allt i sin hemstad Arvika. I boken finns femtiotvå av Jessicas bilder, ac...