Natten undrar vem jag är (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2017-08-28
Förlag
Lindelöws bokförlag
Dimensioner
220 x 155 x 25 mm
Vikt
543 g
SAB
Hc
ISBN
9789187291838
Natten undrar vem jag är (inbunden)

Natten undrar vem jag är

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-08-28
39
Finns i lager! Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Omar Ibn Khaled driver Aladdins Livs i ett villakvarter nära Kroksbäck och har tvillingsönerna Samir, som har lätt för sig i skolan, och Abdullah, som är med i ett kriminellt gäng. Omar skriver dagbok i sin närbutik och älskar sin hustru Fatimah över allt annat.

Gymnasieläraren Tomas Jonzon, som bor i villakvarteret, berättar för sin terapeut att han vill döda. Han vill förstå varför och nagelfar sitt liv, även längre tillbaka i tiden. Hjälper det honom nu att han växte upp med två föräldrar, även de lärare, som han älskar och med vilka söndagsmiddagarna under hans ungdom utvecklades till rena lektioner i humanism?

Hjalmar Lindström, erfaren polis på Länskrim i Malmö, och hans kollega, och kvinna, Monica Gren, påbörjar utredningen om det brutala överfallet.

Fredrik Ekelund, född 1953, är författare, dramatiker och översättare boende i Malmö. Han debuterade med hamnarbetarskildringen Stuv Malmö, kom! 1984 och har sedan dess givit ut ytterligare sjutton böcker: romaner, lyrik, böcker om fotboll och en kriminalserie. 2009 belönades han med fackföreningsrörelsens Ivar Lo-pris för m/s Tiden, årets bästa roman enligt Svenska Dagbladet.

Hans senaste bok, en brevväxling med Karl Ove Knausgård, Hemma Borta (2014), har översatts till tio länder och uppmärksammades med en lysande recension i Financial Times: Its a deeply intelligent and enjoyable correspondance
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Natten undrar vem jag är
  2. +
  3. De förjagade

De som köpt den här boken har ofta också köpt De förjagade av Mikael Strömberg (inbunden).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Ekelund

Bloggat om Natten undrar vem jag är