Förlist : mitt liv och Nordman (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
426
Utgivningsdatum
2014-03-14
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789187301261
Förlist : mitt liv och Nordman (e-bok)

Förlist : mitt liv och Nordman (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-14

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
APRIL 1994. ÖVER EN NATT FANNS DE BARA DÄR. Nordman, folkpopbandet som svenskarna älskade. Låten Vandraren blev en enorm hit och frontmannen Håkan Hemlin kastades in i en kändisvärld han tidigare bara kunnat drömma om. Nordman blev snabbt ett av de mest omskrivna banden i svensk press, men inte enbart på grund av deras musik. Håkans drogmissbruk och det som följde i dess spår blev snart en följetong i kvällstidningarna. En del historier var sanna, andra snarare nedtonade.

Här berättar Håkan själv om de omständigheter och val som skapat hans turbulenta liv. Adhd:n och kampen mot en rastlöshet som blev honom övermäktig. Om att ena dagen vara luspank och utan mat, för att nästa vara miljonär och kunna köpa vad som helst. Om drogerna och skandalerna, framgångarna och bakslagen. Om sin talang och envishet.

Håkan har berättat och Anders har lyssnat, ställt frågor och skrivit. Håkans egen historia kompletteras av ett stort antal intervjuer med människor som var på plats när allt hände. Djupt tragiska och upprörande händelser blandas med komiska, dråpliga och galna historier.

Detta är hela historien, direkt från hjärtat utan omskrivningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Förlist : mitt liv och Nordman. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Go Håkan!
  Emelie, 16 mars 2015

  När jag fyllde två år fick jag Nordmans skiva Ingenmansland och har sedan dess varit ett fan av Nordman. När jag fick veta att Håkan skrivit en bok var jag tvungen att läsa denna. Jag uppskattar verkligen att Håkan delat med sig av sina erfarenheter och om sitt liv. Det är även intressant att ta del av hans vänner/bekantas/familjs åsikter. I övrigt finner jag det intressant att läsa biografier och med tanke på mitt stora intresse för Nordman var det inte mindre intressant att ta del av denna ... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 29 mars 2014

  Jag tycker om att läsa biografier. Tycker alltid det är intressant att läsa om en annan människas liv.

  Håkan Hemlins liv har man ju verkligen kunnat läsa mycket om i kvällstidningarna under tjugo års tid. Så därför är det ju intressant att få läsa hans egna ord om sitt liv. Och också att läsa vad hans familj, släkt, vänner, och många som han har jobbat med säger om hans liv.

  Boken är mycket välskriven, av Anders Tengner. Och den är är lättläst och bra.

  Så om man ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna