Om du vågar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2015-03-14
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Ylva Stålmarck
ISBN
9789187301384
Om du vågar (e-bok)

Om du vågar E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-03-14

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
AKTUELL PÅ NETFLIX!

Om du vågar är en rå och insiktsfull skildring av vänskap, maktspel och kärlek. Paralleller har dragits till Chuck Palahniuks Fight Club och Donna Tartts Den hemliga historien.

Addy Hanlon har alltid varit Beth Cassidys bästa vän. Beth är den som bestämmer och Addy ser till att det blir som Beth vill. Så har det varit genom hela high school och nu är tjejerna högst upp i skolans hierarki: de är seniorer och styr över skolans lag i cheerleading. Tjejerna i laget följer deras minsta vink ända tills den nya tränaren kommer till skolan.

Ett självmord leder till en polisutredning av tränaren. När den första chocken har lagt sig, försöker Addy ta reda på sanningen bakom det påstådda självmordet. Snart inser hon att gränsen mellan kärlek och lojalitet är både svår och farlig ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om du vågar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 mars 2015

    Jag vet inte riktigt vilken genre den här boken tillhör. Är det en kriminalroman? Eller är det en ungdomsbok? Är det ett drama? Eller är det en "vanlig roman"?

    Men vad spelar det egentligen för roll? Huvudsaken är väl att boken är bra! Och den här boken är mycket, mycket bra.

    Boken handlar till största delen om en grupp sjuttonåriga tjejer som håller på med cheerleading. Det är ju en värld som jag inte visste så mycket om, så det var väldigt intressant att få läsa en bok so... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Megan Abbott