Doft av hämnd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
645
Utgivningsdatum
2014-06-09
Upplaga
1
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789187301421
Doft av hämnd (e-bok)

Doft av hämnd (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-09
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Efter en sommar fylld av ungdomsrån i Malmö spetsas situationen till på ett dramatiskt sätt. En grupp som kallar sig för ?Hämnarna? planerar och iscensätter flera brutala överfall på kriminella invandrarungdomar. Polisen står handfallen och befolkningen är splittrad.

Journalistvikarien Leyla Abdallah får uppdraget att tillsammans med en annan reporter bevaka den våldsamma utvecklingen för tidningens räkning. Strax dras hon in i ett växelspel som utmanar såväl hennes lojalitet med kollegerna som hennes invandrarbakgrund. När överfallen och gängvåldet trappas upp ytterligare och det första mordet är ett faktum drabbas Leyla av en skrämmande insikt, som hon inte kan dela med någon.

Vem är vän och vem är fiende?

Doft av hämnd är en gastkramande kriminalroman med många bottnar, som kretsar kring de brännheta ämnena ungdomskriminalitet, utanförskap och motsättningar i den delade staden Malmö. Det är också en historia om människans längtan efter att synas och bli bekräftad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bergstrand Mikael

  • Av jord är du kommen

    Bergstrand Mikael

    En iskall vinter har lamslagit Malmö. Journalisten Leyla Abdallah ska snart återgå till jobbet på morgontidningen efter sin mammaledighet när hon får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. Stiftelsen Vitanova driver ett lovordat kvinnohär...

  • Låt barnen komma till mig

    Bergstrand Mikael

    Leyla Abdallah är en ung, ambitiös journalist med rötter i Irak. Som nybliven politisk reporter på morgontidningen i Malmö blir ett av hennes första uppdrag att granska det nya kometpartiet Humanistiskt alternativ. Partiet, som också är ett nätver...

Bloggat om Doft av hämnd