Rollspel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sean King Michelle Maxwell (del 2)
Antal sidor
531
Utgivningsdatum
2017-01-19
Förlag
Bokfabriken
Översättare
David Nessle
ISBN
9789187301568
Rollspel (e-bok)

Rollspel (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-19

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det vältrimmade deckarparet Michelle Maxwell och Sean King från Den gemensamma nämnaren återkommer i ett drama som utspelar sig på landsbygden i Virginia.

En mördare gäckar polisen. En ung kvinna, stripteasedansös visar det sig, hittas död och svårt sargad. På brottsplatsen har gärningsmannen lämnat märkliga spår som tyder på att han iklätt sig rollen av en seriemördare som härjade i Kalifornien under 1960-talet. Nästa offer är ett par ungdomar. Samma märkliga signaler från gärningsmannen. Polisen vet nu att fort-sättning kommer att följa.

Robert Lee Battle är en av Virginias rikaste och mest ansedda män. Men det finns sprickor i den välputsade fasaden. Battle är en osympatisk familje-tyrann och det utåt sett lyckliga äktenskapet med den paranta hustrun är en kuliss. Han är också en notorisk kvinnojägare och använder sig gärna av prostituerades tjänster. Familjen ruvar också på mörka minnen av en son som dog i unga år under omständigheter som tystats ned.

Michelle Maxwell och Sean King engageras av polisen i jakten på mördaren som fortsätter spela sitt morbida rollspel. Ett av uppslagen man arbetar med för dem nära familjen Battle och när ett av mordoffren visar sig vara en ung man som misstänks för inbrott på Battles lantegendom tar jakten en oväntad vändning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Baldacci