Croissants till frukost (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
514
Utgivningsdatum
2014-04-25
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789187301711
Croissants till frukost (e-bok)

Croissants till frukost E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-04-25

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Gabriel har det inte lätt. Inte bara att våren är inställd, golfströmmen på väg åt helt fel håll och hans spermier för slöa för att orka göra sitt jobb, han känner dessutom på sig att vackra Cecilia tänker lämna honom. Igen. Cecilia i sin tur tvivlar allt mer på om det var rätt att gå tillbaka till Gabriel. För vad spelar det för roll att han har världens sötaste nackgrop när han ändå inte vill samma sak med livet som hon?

När den karismatiske Antoine gör comeback i Gabriels liv och lockar med en tillvaro i en trakt med ljumma vindar och trehundra soldagar per år, kan inte Gabriel värja sig. Detta är ju precis vad Cecilia och han behöver. Adjö resultatrapporter, övertid och permafrost - Bonjour sol, hav och frihet!

Men att börja ett nytt liv är svårare än Gabriel föreställt sig. Dessutom har Cecilia inte glömt bort vilken hennes hetaste önskan är, och hon tänker se till att den går i uppfyllelse.

Croissants till frukost är en varm och tragikomisk roman om kärlek, biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs.

Annika Estassy föddes 1962 i Nice och bodde i Senegal och Frankrike tills hon som trettonåring flyttade till Ljusdal i Hälsingland. Idag bor hon i Solna, arbetar i Stockholm och tillbringar helgerna i Roslagens skärgård. I många år arbetade hon inom filmbranschen men är nu verksam som chef på Studieförbundet Vuxenskolan. Hon debuterade 2013 med den mycket uppmärksammade Solviken, en varm relationsroman om ödet och kärleken. Hon har tidigare skrivit noveller och följetonger för veckotidningar samt arbetat som journalist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Croissants till frukost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5
  Britt-Marie Kullin, 28 april 2014

  Den här boken, "Croissants till frukost" är en fristående fortsättning på boken "Solviken" av Annika Estassy.

  Jag tyckte mycket om "Solviken" och jag tyckte lika mycket om "Croissants till frukost".

  Boken är lättläst med ett skönt flyt i. Den är smårolig och välskriven. Härliga miljöer och sköna karaktärer är det också.

  Jag rekommenderar helt klart boken om man tycker om den här genren. Fast läs helst "Solviken" först, även om böckerna är fristående.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika Estassy