Ett oemotståndligt förslag (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anna Holm (del 1)
Antal sidor
667
Utgivningsdatum
2014-09-15
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789187301742
Ett oemotståndligt förslag (e-bok)

Ett oemotståndligt förslag E-bok

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2014-09-15

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon
ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte.

Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo?

Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett oemotståndligt förslag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svensk chicklit
  Linda (Lidköping), 28 november 2014

  Fick erbjudande om att ladda hem denna gratis genom Västtrafik.

  Ingen bok jag skulle rekommendera till någon som läser böcker regelbundet. Språket är väldigt simpelt, som talat språk, korta meningar som gör det uppstyltat och hon använder mycket utropstecken där det inte behövs. Historien är inte trovärdig enligt mig, men det spelar egentligen mindre roll.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 september 2014

  Det här är den tredje boken som jag har läst av Birgitta Bergin. Hennes första bok "Tre veckor" fick 3,5 i betyg av mig. Hennes andra bok "Fångad i Marbella" fick 3 i betyg av mig. Och nu får hennes tredje bok "Ett oemotståndligt förslag" 4 i betyg av mig.

  Jag tyckte att den här var mer trovärdig och bättre skriven än hennes två tidigare böcker. Så i mitt tycke så har Birgitta Bergin helt klart utvecklats som författare. Boken var lättläst, engagerande, och inte helt förutsägbar. Och jag kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin