Låt barnen komma till mig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
791
Utgivningsdatum
2014-08-23
Upplaga
1
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789187301889
Låt barnen komma till mig (e-bok)

Låt barnen komma till mig (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-08-23
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Leyla Abdallah är en ung, ambitiös journalist med rötter i Irak. Som nybliven politisk reporter på morgontidningen i Malmö blir ett av hennes första uppdrag att granska det nya kometpartiet Humanistiskt alternativ.

Partiet, som också är ett nätverk som gömmer flyktingfamiljer, leds av den pensionerade, folkkära skådespelerskan Josefin Mjörner. Det går starkt framåt i opinionsmätningarna och Josefin Mjörner njuter av att på nytt befinna sig i rampljuset. Partiet använder sig av en gömd flyktingfamilj som symbol. När pappan i familjen plötsligt hittas mördad ställs allt på ända.

Är det högerextrema krafter som ligger bakom? Polisen börjar utreda fallet, och genom sitt arbete blir även Leyla Abdallah alltmer involverad. Samtidigt har hon stora problem privat. Hon har hållit pojkvännen Tom hemlig för sina föräldrar i snart två år och nu har han tröttnat på alla lögner och ställer ett ultimatum.

Låt barnen komma till mig är en spännande kriminalroman med stark samtidsprägel, delvis inspirerad av den infekterade debatten om gömda och apatiska flyktingbarn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bergstrand Mikael

  • Av jord är du kommen

    Bergstrand Mikael

    En iskall vinter har lamslagit Malmö. Journalisten Leyla Abdallah ska snart återgå till jobbet på morgontidningen efter sin mammaledighet när hon får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. Stiftelsen Vitanova driver ett lovordat kvinnohär...

  • Doft av hämnd

    Bergstrand Mikael

    Efter en sommar fylld av ungdomsrån i Malmö spetsas situationen till på ett dramatiskt sätt. En grupp som kallar sig för ?Hämnarna? planerar och iscensätter flera brutala överfall på kriminella invandrarungdomar. Polisen står handfallen och befolk...

Bloggat om Låt barnen komma till mig