En hel massa Lasse (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2015-04-09
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789187301940
En hel massa Lasse (e-bok)

En hel massa Lasse E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-09

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Redan som barn var Lasse Holm intresserad av musik, något som skulle leda honom till den absoluta toppen inom svenskt musikliv. Att kalla honom Mr Schlager är ingen överdrift, snarare tvärt om. Mellan åren 1982 och 1993 har han vunnit den svenska melodifestivalen fem gånger. Han har haft över 70 låtar på svensktoppen.

I sin självbiografi En hel massa Lasse berättar han om sitt liv i hetluften. Det stormiga samarbetet med Mariann Records och Bert Karlsson som senare sprack. Arbetet med den unga Carola Häggkvist. Stikkan Andersons förslag om att ta över efter Abba-killarna. Hur han blev programledare först i Tv4 och senare för Diggiloo. Om familjen och golfen, där han kunnat vila och koppla av.

Efter 700 låtar och mängder av shower och tv-program är det nu dags att berätta hur det var på insidan, bakom det älskade pianot. Historierna är många och skrivna med samma värme och energi som alltid har varit synonym med Lasse. Boken är skriven tillsammans med Lasses kompis sedan många år, journalisten Claes-Allan Lundin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna