De jagade (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (280.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Will Robie (del 3)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2014-11-13
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789187301995

De jagade Ljudbok

(42 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-11-13

Styckköp

40
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Presidenten vet att det är ett livsfarligt uppdrag. Allt står på spel; om han utfärdar ordern kan han eliminera ett globalt hot en gång för alla, men om uppdraget misslyckas kommer han ställas inför riksrätt och hotet mot nationen kommer förvärras mångdubbelt.

Presidenten vänder sig därför till de enda som kan lyckas med det omöjliga: Will Robie och Jessica Reel.

Det finns ingen yrkesmördare som kan mäta sig med dem. Men det finns högt uppsatta personer som misstror dem och som inte litar på att de ska lyda order. Dessa personer är beredda att göra vad som helst för att de två lönnmördarna ska lyckas med sitt uppdrag, men misslyckas med att komma därifrån levande ...

De jagade är den tredje fristående delen i serien om den statsanställde yrkesmördaren Will Robie. Bokfabriken har tidigare gett ut De oskyldiga och Attentatet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av De jagade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Makalöst bäst som alltid!
  Paria van Patiama, 4 maj 2024

  Den här tredje boken är lika magnifik som resten av sviten; Robie/Reele av Baldacci! Den har likt alla Davids böcker precis allt. Spännande så det förslår förstås, men det är den bärande storyn som är signifikativt talande. Otroligt bra, jösses alltså! Även här blir betyget HYSÉN-KLASS = SEX av FEM whiskey-glas, vilket är min egna betyg-signatur! Magiskt! Det blir inte bättre!!!

 2. Lite för mycket trivial,
  Kai Schirmer (Berga), 5 mars 2019

  Baldacci kan skriva bättre. Hörde boken en gång och naturligtvis är den underhållande. En gång och förmodligen aldrig mera. Men inte en av Baldaccis bästa.

 3. Spännande läsning
  Stefan W, 5 januari 2019

  Som vanligt med Baldacci vet man vad man får. Spänning, action och en story som inte är allt för komplicerad men som alltid tar en vändning när man minst anar det. Alla hans böcker följer en viss tråd men med olika karaktärer som har sina egna kompetenser och bottnar.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av David Baldacci