Håret : över 70 frisyrer för långt och halvlångt hår (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2013-05-16
Förlag
Katla Förlag
Medarbetare
Sig, Saga (foto)
Dimensioner
257 x 197 x 17 mm
Vikt
786 g
SAB
Qcd,391.6
ISBN
9789187311062
Håret : över 70 frisyrer för långt och halvlångt hår (inbunden)

Håret : över 70 frisyrer för långt och halvlångt hår

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-05-16
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I boken 70 Frisyrer av Theodóra Mjöll hittar du över 70 olika frisyrer för långt och mellanlångt hår för kvinnor i alla åldrar. Här får du tips om olika slags frisyrer för alla viktiga ögonblick i livet för skolan, jobbet, födelsedagsfesten och andra trevliga stundervar som helst och när som helst. Här får du lära dig att göra flätor, knutar och olika slags håruppsättningar som du kan göra själv. I boken hittar du också nyttig information om hur du bäst tar hand om ditt hår. Ett vackert och välmående hår säger mycket om vår personlighet och vår stil. Unga begåvningar inom mode-branschen har hjälpt Theodóra Mjöll att göra den här boken. Saga Sig har fotat och Ísak Freyr har stylat modellerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Håret : över 70 frisyrer för långt och halvlångt hår
 2. +
 3. Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammat... av Maria Borelius (häftad).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Håret : över 70 frisyrer för långt och halvlångt hår. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ovanligt bra och instruktiv
  Inger Boketoft, 8 april 2015

  Jag tycker att boken hade fina frisyrer. Många möjliga att göra för de som har långt hår. Min dotter som har ett fantastiskt tjockt och långt guldfärgat hår började genast göra vackra frisyrer.

 2. En jättetrevlig bok med många roliga tips för både...
  Harriet , 1 november 2013

  En jättetrevlig bok med många roliga tips för både unga och gamla. Frisyrerna är av olika svårighetsgrad så man behöver inte alltid assistans för att fixa något kul med håret. Har köpt boken som present till barn och barnbarn vid 2 tillfällen och den har gjort succe.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Håret : över 70 frisyrer för långt och ha...