Alltid du (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2013-03-18
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
190 x 120 x 20 mm
Vikt
176 g
SAB
Hc
ISBN
9789187319044

Du kanske gillar

Alltid du (pocket)

Alltid du

(18 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket Svenska, 2013-03-18

Slutsåld

Mitt i familjeidyllen står han plötsligt där, tonårsförälskelsen hon aldrig glömt.

Caroline är visserligen lyckligt gift, men hon har aldrig riktigt glömt sin ungdomskärlek Adam. När han av en slump kliver in i hennes liv igen vänds tillvaron upp och ner. Caroline får erbjudande om arbete på hans företag, och hon blir mer och mer insnärjd i sina egna känslor och i hans. Men ska hon verkligen riskera allt hon har för Adam?

»Pernilla Alm är tidigare skapare av bloggen Skrivarmamma, där hon berättade om sin stora dröm. Att bli författare. Såklart att hon blev det! Det har väl ingen som läst den bloggen någonsin betvivlat? Nu kommer hennes debutroman Alltid du. Köp den! Läs den!«
Denise Rudberg

"Pernilla Alms debut är en dialogfylld relationsroman som inte släpper greppet om mig. Jag vill veta hur det går, på gott eller ont."
Paperback Lover

"Det här är en riktigt bra bok! Alltid du kommer att bli nästa succé på den svenska bokmarknaden!"
Boktokig

"Tycker man om Kajsa Ingemarsson tycker man om Pernilla Alm. Alltid du är en mycket lättläst relationsroman med en välarbetad story som passar fint en dag på stranden."
BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Alltid du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande snabb bok
  Malin, 7 augusti 2015

  En riktigt bra sommarbok, eller när du vill drömma bort dig en stund.
  Bra historia som är spännande.
  Gillar inte det abrupta slutet men så är det ibland.

  Bra bok!

 2. Två familjer som kraschar i en kärlekshistoria
  Ingvar Eriksson, 3 mars 2014

  Caroline är en gift kvinna med man och två barn som träffar sin ungdomskärlek Adam av en ren slump. Adam som också är gift och har två barn flirtar ständigt med Caroline och vid en arbetsrelaterad Ålandsresa lyckas han få Caroline i säng. Det går som det brukar. Caroline blir med barn och två familjer slås i spillror. Inte så värst spännande men en indikation hur det kan gå om man inte håller känslorna i styr.

 3. En riktigt trist och förutsägbar bok. Författaren...
  C i Gbg, 6 januari 2014

  En riktigt trist och förutsägbar bok. Författaren tackar Denise Rydberg för hjälpen - den verkar inte ha förbättrat boken. Köp en annan.

 4. En bra bok som var lättläst och där man ville veta...
  Maria , 7 juni 2013

  En bra bok som var lättläst och där man ville veta mer, på ett klassiskt tema. Perfekt semesterbok att ta med sig till stranden eller läsa på kvällen. Tyckte om den här boken.

 5. Jag har precis spenderat hela eftermiddagen i soffan...
  Susanne, 13 april 2013

  Jag har precis spenderat hela eftermiddagen i soffan sträckläsandes "Alltid Du" alltmedan verkligheten runt omkring mig bara försvann. Jag är skakad och berörd och helt slut. Jag har varit med om precis samma sak som boken handlar om. Med undantag av några detaljer så har jag varit precis där. Jag känner igen alla känslor, alla lögner och alla våndor. Pernilla Alm har träffat rätt i precis alla beskrivningar. Jag kastades 10 år tillbaka i tiden och återupplevde några av de värsta men samtidig... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Pernilla Alm