Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 5)
Antal sidor
447
Utgivningsdatum
2013-04-22
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Leino, Nina (form)
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
254 g
SAB
Hc
ISBN
9789187319198
Modershjärtat (pocket)

Modershjärtat

(105 röster)  |  Läs 17 recensioner
Pocket, Svenska, 2013-04-22
48
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En allvarlig olyckshändelse drabbar Cecilia Lunds familj. Mormor Sonja blir påkörd utanför sitt hem och lämnas liggande ensam på gatan. Cecilia och systrarna Susanna och Maria turas om att vaka vid hennes sida på sjukhuset, tillsammans med sin mor Christina. De är alla utom sig av oro. Vem kan vara så hjärtlös och feg och köra på en gammal kvinna?
Sakta kryper den oväntade sanningen fram: ett brott som varit fördolt i decennier är på väg att uppdagas och de få vittnen som kan berätta om det som hände måste tystas till varje pris. Och den sista av dem är Sonja

Samtidigt försöker Cecilia hitta balansen mellan sitt arbete som barnmorska och livet som mamma och hustru. Den nya familjemedlemmen skapar oro i rutinerna för såväl syskon som resten av släkten. Cecilia känner sig splittrad i sin nya tillvaro som fembarnsmor och hon ställs även inför starka känslomässiga utmaningar. För kärleken minskar inte när livet förändras. Den ändrar bara karaktär. Men vad händer när modershjärtat hotar att sprängas i tusen bitar?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Modershjärtat
 2. +
 3. Nattsländan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nattsländan av Katerina Janouch (pocket).

Köp båda 2 för 99 kr

Kundrecensioner

Det finns 17 recensioner av Modershjärtat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. du vad du får
  riitta högnelid, 24 mars 2014

  Skön avkoppling att läsa Katarina Janoush böcker. Du vet vad du får. Vardagen i en barnfamilj och dessutom spänningen. Ser fram emot att läsa nästa bok.

 2. Nu räcker det
  bigli, 17 mars 2014

  Jag har lästa alla böcker om Cecilia Lund, men den här var långtråkig. Relationsbitarna är hyfsade, men inget nytt händer. Men "deckar"-bitarna i boken är urkass!

 3. Eftersom jag har läst alla böcker i denna "serie",...
  Agneta Bergdahl, 2 januari 2014

  Eftersom jag har läst alla böcker i denna "serie", undrar man hela tiden när en bok är utläst, hur det ska gå för Cecilia. Man längtar att få veta fortsättningen. Man känner igen sig i det vanliga livet som hon så bra beskriver. Samt att det ändå blir en liten historia i varje bok.

 4. Bra bok som de allra flesta av Katerina Janouch. Jag...
  Kickie, 5 november 2013

  Bra bok som de allra flesta av Katerina Janouch. Jag hoppas hon fortsätter att skriva om Cecilia Lund. Ser fram emot fler böcker i framtiden.

 5. Som fjärde bok i serien om Cecilia blir den ännu mera...
  Gun Engdahl, 10 september 2013

  Som fjärde bok i serien om Cecilia blir den ännu mera komplett. Man känner familjen, trots detta blir det aldrig långrandigt Händer spännande saker hela tiden, med mamman o systrarna tillika.

 6. Jättebra. Har läst alla de andra böckerna i serien som...
  Annika K, 14 augusti 2013

  Jättebra. Har läst alla de andra böckerna i serien som pocket också, men nu kan jag inte vänta till nästa år på pocketversionen, måste läsa fortsättningen...

 7. Som alla hennes böcker i barnmorskeserien som jag läst...
  Gun , 7 augusti 2013

  Som alla hennes böcker i barnmorskeserien som jag läst så innehåller dom allt vad jag vill ha i en bok. Romantik, spänning, vardag och mänsklighet. Jag ser alltid fram till nästa bok som kommer ut.
  Tack
  Med vänlig hälsning
  Gun

 8. Har läst alla böckerna innan i samma serie och jag...
  Mita, 6 augusti 2013

  Har läst alla böckerna innan i samma serie och jag blev inte besviken nu heller. Alltid kul att följa dem och en lättläst bok. Men börja från del 1.

 9. Lättläst. Ganska enkelt språk. Storyn delvis...
  Marianne Törnmarck, 24 juli 2013

  Lättläst. Ganska enkelt språk. Storyn delvis överdriven. Ingen bok som fastnar o hamnar i min pocketbokhylla! Duger dock som underhållning på stranden.

 10. Böckerna om Cecilia har gått lite upp och ner. Men de...
  Katarina Lundkvist, 14 juli 2013

  Böckerna om Cecilia har gått lite upp och ner. Men de senaste har varit riktiga bladvändare. Tror att igenkänningsfaktorn är hög bland många kvinnor. Bra blandning mellan kärlek, vardagsproblematik och spänning.

 11. Förutsägbar och orealistisk med en bitter smak......
  Anni, 1 juli 2013

  Förutsägbar och orealistisk med en bitter smak...

  Den första delen jag läste i serien om barnmorskan Cecilia Lund tyckte jag var överraskande bra, men att läsa fler böcker i serien är mer eller mindre att läsa samma bok om igen, om än med något modifierat innehåll. Katerina Janouch står stilla och stampar. Hon utger sig för att skriva utvecklingsromaner, men kanske är det för att författarinnan själv är fast i sin förlegade syn på politiskt korrekt jämställdhet som gör att hennes ber... Läs hela recensionen

 12. Har sträckläst alla böckerna men fick nu ta en paus...
  Nennan, 1 juli 2013

  Har sträckläst alla böckerna men fick nu ta en paus för att invänta nästa del och det är knappt jag kan vänta. Alla på jobb läser också om Cecilia och är lika beroende som mig. Rekommenderas varmt!

 13. Sträckläste. Med en blandning av frustration/skratt...
  Emma Jonsson, 1 juli 2013

  Sträckläste. Med en blandning av frustration/skratt och medlidande. Som en känslomässig bomb följer man dramat runt Cecilia Lund! Vill ha nästa bok med en gång!

 14. Av mig får boken 4 stjärnor. Jag tycker att den är...

  Av mig får boken 4 stjärnor. Jag tycker att den är väldigt bra och ville fortsätta på en gång med nästa bok om Cecilia.
  Jag har läst alla tidigare böcker men den här är nog bäst.

 15. Lika bra som de övriga i serien. Man dras snabbt in i...
  Jenny, 19 juni 2013

  Lika bra som de övriga i serien. Man dras snabbt in i handlingen och blir väldigt involverad i personerna och deras liv. Skriven på ett sätt som gör att man förstår personerna och känner igen känslorna, även om man inte varit med om samma händelser. Ser fram emot fortsättningen.

 16. Jag tyckte att boken var jättebra, har läst alla de...

  Jag tyckte att boken var jättebra, har läst alla de andra böckerna och längtar till nästa äventyr med Cecilia

 17. Jag tycker boken var bra, har läst alla de andra...
  Birgitta Morfiadaki, 28 maj 2013

  Jag tycker boken var bra, har läst alla de andra böckerna om Cecilia Lund, ser fram emot Nattsländan som kommer ut i Juni månad.

Visa alla 17 recensioner

Bloggat om Modershjärtat