Huset Versace : en berättelse om genialitet, mord och överlevnad (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2013-06-11
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Karin Andræ
Originaltitel
House of Versace
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
230 g
SAB
746.92092,Ihk
ISBN
9789187319259
Huset Versace : en berättelse om genialitet, mord och överlevnad (pocket)

Huset Versace : en berättelse om genialitet, mord och överlevnad

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2013-06-11

Slutsåld

Gianni Versace stod på höjden av sin karriär när han sköts till döds den 15 juli 1997 utanför sitt hem i Miami Beach. Mordet frontades av tidningar runt om i världen och massmedierna blev som besatta av mysteriet.
Därefter klev Donatella Versace fram ur sin brors skugga och tog kontroll över huset Versace. Deborah Ball skildrar de enorma svårigheterna systern gick igenom för att matcha Giannis genialitet, kampen mot drogerna kontroverserna med brodern Santos och dottern Allegras ätstörningar.

Huset Versace är en fascinerande och välskriven berättelse om familjen som kom från ingenstans om uppgången, fallet och upprättelsen när en ny era inleddes.

Mode, kändisar, affärsdramatik, de rikas livsstil och ett omtalat mord det är ingredienser som gör Huset Versace till en så välskriven sidvändare!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Huset Versace : en berättelse om genialitet, mord och överlevnad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bra!
  Daniella, 27 juli 2015

  Detta är en oerhört intressant och lättläst bok som tar oss med från uppstarten av Versace, genom dess framgång och slutligen nedgång. Den ger en inblick i det extravaganta liv som människorna bakom märket lever och man häpnar flera gånger över hur det hela faktiskt gick till. Jag rekommenderar boken starkt till alla som gillar mode och som önskar få en djupare inblick i det som sker bakom kulisserna i ett modehus.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Deborah Ball

 • Huset Versace

  Deborah Ball

  Genialitet, mord och glamour Mode, kändisar, affärsdramatik, de rikas livsstil och ett omtalat mord - det är ingredienser som gör Huset Versace till en så välskriven sidvändare. Versace ... namnet ger associationer till överdådig glamour, utmanand...

 • House of Versace

  Deborah Ball

  Versace. The very name conjures up images of outrageous glamour and bold sexuality, opulence and daring. All of course true, but only half the story. Versace is also the legacy of a great creative genius from a poor, backward part of southern Ital...

Bloggat om Huset Versace : en berättelse om genialit...