Trollbunden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (226.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sagan om isfolket (del 1)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2019-12-20
Förlag
Storyside
ISBN
9789187331251
Trollbunden (ljudbok)

Trollbunden Ljudbok

(65 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-12-20

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Silje Arngrimsdotter var bara sjutton år när pesten tog alla hennes släktingar 1581. Utsvulten och frusen och med två små barn att ta hand om sökte hon sig till likbålen utanför Trondheim för att söka värme. Märkligt nog var det bara en person som hjälpte Silje i nödens stund - en man av Isfolkets ätt, som Silje fann närmast djurisk och skrämmande, men underligt tilldragande på samma gång ... Sagan om Isfolket, nu äntligen som ljudbok. I suverän ny inläsning av Julia Dufvenius.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Trollbunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Saga
  -, 7 augusti 2023

  En fångade och spännande bok uppläst på ett härligt sätt, en röst skön att lyssna till som passar till boken berättelse.

 2. Bra
  - (Norrköping), 16 januari 2022

  Bra bok men själva texten känns väldigt gammalmodig, jag förstår att boken utspelar sig länge tillbaka men det känns ändå som att det skulle behövas ha skrivits i något mer neutral text. Det blir ibland svårt/tråkigt att hänga med men överlag är det en bra bok! =)

 3. Fantastiskt bok
  Mia, 31 oktober 2021

  Sagan om isfolket är en fantastisk bokserie. Där finns allt, historia, kärlek, mystik och spänning. Har läst serien 3 gånger och lyssnar nu på den. Tröttnar aldrig.

 4. Så bra
  -, 13 september 2021

  Svårt att slita sig från berättelsen. Så bra läst också!!!

 5. Bra men långsam
  -, 21 januari 2020

  Välskriven bok. Fantasy-historia uppfattar jag berättelsen som. Underhållande men lite långsam. Beskrivningen av isfolket är bra och spännande. Hade önskat en mer detaljerad beskrivning av Siljes djuriske, vänligt sinnade kärlek från Isfolket.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Margit Sandemo