Madicken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (96.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Madicken (del 1)
Inläsare
Astrid Lindgren
Utgivningsdatum
2019-05-31
Förlag
Astrid Lindgren AB
ISBN
9789187331336

Madicken Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-05-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I det stora, röda huset nere vid ån, där bor Madicken. Där bor också mamma och pappa och lillasyster Lisabet och en svart pudel, som heter Sasso, och en kattunge som heter Gosan. Och så Alva. Madicken heter egentligen Margareta, men när hon var liten kallade hon sig själv Madicken, och fastän hon nu är stor och nästan sju år heter hon fortfarande så. Det är bara när hon behöver förmanas som hon kallas Margareta. Ganska ofta kallas hon Margareta. För hon har många befängda infall och tänker sig aldrig för... förrän efteråt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Madicken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En av Astrids bästa karaktärer
    Morpheus, 3 oktober 2020

    Även om Madicken kanske inte når upp till samma nivå som Astrids allra främsta verk, Pippi, Emil, Lejonhjärta och Ronja, så är hon fortfarande ett av Astrids bästa påhitt och en av mina personliga favoriter.

    Första boken om Madicken är en samling charmiga historier som utspelar sig i en liten stad i Småland under 1910-talet. Madicken själv är en fantasifull tjej med gott hjärta men en förmåga att få galna infall och idéer som hon agerar på utan att helt tänka igenom dem först. Lite ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Astrid Lindgren