Hej! Kreativa hem (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2014-03-14
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Medarbetare
Breeze, Christina (form) / Lagergren, Alexander (foto) / Olsson, Bobo (foto)
Dimensioner
221 x 211 x 11 mm
Vikt
538 g
SAB
Ihh
ISBN
9789187343308
Hej! Kreativa hem (häftad)

Hej! Kreativa hem

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2014-03-14

Slutsåld

I boken Hej! Kreativa hem möter ni några av Sveriges mest intressanta designers, inredare, konstnärer och andra sprudlande kreativa personer med hem där stilen både är personlig, härligt kreativ och inspirerande. I bilder och intervjuer får vi se och höra dem berätta historien kring hur just deras inredning blev till, var de får den egna inspirationen från och vad de själva inspireras av. Exklusivt, utvalt och väldigt välkomnande och omfamnande, plus en megados inspiration och glädje!

Vad är egentligen inredning? En genomtänkt tanke kring hur du vill ha det i ditt hem? Där varje liten pryl är uttänkt in i minsta detalj? Absolut. Kan också vara en total blandning av ofta slumpmässigt sammansatta saker som tillsammans bildar en stil, en mix av prylar som sammantaget kallas för just det, inredning. Alla hem är olika, varje människa har sin input, sitt liv, sina tankar kring den känsla man vill omge sig med. Och det är just det som gör inredningsreportage så spännande alla fantastiska historier som berättas när man får kika in i den mest privata delen av livet det egna hemmet.

Vi som gör boken är inredaren och journalisten Moa Samuelsson och inredaren och ADn Christina Breeze le Guellaff vi har båda lång och bred erfarenhet från magasinvärlden vilket har resulterat i ett stort kontaktnät, hög igenkänningsfaktor hos läsarna, Undrar hur många bilder och hemma-hos-reportage vi har figurerat i själva?. Den personliga och varma avsändaren som vi alltid har använt oss av när vi har jobbat med tidningarna mama och Family Living tar vi även med oss i våra böcker. För det är just glädjen till design och kärleken till det egna hemmet som vi brinner för att förmedla. Ingen ska stängas ute, alla stilar är välkomna. Och framförallt. Inredning och design ska vara lustfullt och roligt. Det är en del av livet.
/Moa och Christina
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hej! Kreativa hem. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Härliga hem !
  Signe, 30 september 2015

  Kul liten bok med personligt inredda hem i "hemma hos" reportage stil.
  Mysig och absolut köpvärd. Hade gärna sett fler bilder från vissa hem !

 2. Hej - falsk marknadsföring
  Eve, 9 februari 2015

  Av framsidan trodde jag att det skulle finnas fullt med liknande mysiga bilder. Men tyvärr. Jag tycker att det var mest om personerna - konstnärerna och deras "verk".
  Besviken.
  Tyvärr är det inte ovanligt att framsidan visar en falsk bild av boken.
  De som skapar boken vet vad människor gillar att se och fantisera om vad boken innehåller. Så det är falsk marknadsföring.

 3. Äntligen!
  Maria Larsson, 20 maj 2014

  Åh, jag gillar den här boken väldigt mycket. Inte det minsta tillrättalagt, så fina bilder och texter där jag får läsa om personerna på riktigt. En bok som man inte vet att man har saknat förrän man har den framför sig, och bara vill läsa och bläddra i om och om igen.

 4. Besvikelse
  Emma , 6 maj 2014

  Boken är tyvärr inte korrläst ordentligt. Påminner mer om ett långt reportage i ett månadsmagasin än en skriven bok. Hade önskat att boken var mer nyanserad och givande. Hemmen är dock intressanta med de porträtteras inte på ett intressant sätt av författarna.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Hej! Kreativa hem