Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
370
Utgivningsdatum
2014-09-10
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Christina Stalby
Originaltitel
The house we grew up in
Medarbetare
Levahn, Anna (form)
Dimensioner
178 x 110 x 24 mm
Vikt
212 g
SAB
Hce
ISBN
9789187343346
Fågelburen (pocket)

Fågelburen

(53 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2014-09-10
89
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Välkommen till familjen Bird. De fyra syskonens barndom är en total idyll: ett vackert gammalt hus i en pittoresk by, ett varmt, mysigt kök fyllt av kärlek och skratt, soldränkta eftermiddagar i en vindlande trädgård. Men en påskhelg drabbas familjen av en tragedi så förkrossande att den driver dem isär. Åren går och syskonen växer upp utan mycket kontakt sinsemellan. Snart är det nästan som om de aldrig varit en familj.Nästan. Men inte riktigt. För något har hänt, något som får dem att återvända hem, tillbaka till huset de växte upp i och till vad som egentligen hände den där påsken för länge sedan.Fågelburen är en varm och charmig familjesaga med en rejäl dos svärta i botten.SAGT OM LISA JEWELL:Jewell skriver inlevelsefullt och bladvändarvänligt om familjeproblematik och jakten på ettförhållandes förlorade gnista.BibliotekstjänstDet är lättläst feel-good-litteratur som behandlar allvarliga ämnen med lätt hand.BibliotekstjänstEn väldigt intressant bok och en bok som var svår att släppa, dock inget för dig som vill ha en chick-lit. Men gillar du David Nicholls En dag, så kan det här vara något för dig. Nellons BokbloggEn feel-good-roman att trivas med.Dagens bokJewell har skrivit en underbar feelgood-roman, som fängslar och som får läsaren att må riktigt gott! Romanen är välkomponerad och skickligt skriven. Jag kan varmt rekommendera denna pärla!Mina boktipsLisa Jewell är en favoritförfattare. Hon skriver smart underhållning, som inte sällan har en allvarlig underton.Enligt ODet här är feelgood när den är som bäst. Den har allt jag önskar: en bra berättelse som slingrar lite lagom, intressanta karaktärer som man känner med, brittisk stadsmiljö och flyt som inte är av denna värld.Feelgoodbibliotekarien
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Fågelburen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin
  Anneli Johansson, 15 november 2016

  En fin bok om familjerelationer, rädslor, kärlek och acceptans. Skrattade, grät och blev irriterad 😉 En bok med mycket innehåll. Enkelt språk men detaljerat och välskrivet

 2. Inte det väntade
  Frida , 22 juni 2015

  Annorlunda och bra berättelse. Inte förutsägbar utan man måste läsa hela. Vissa delar av boken blir långdragna. Men totalt sett bra! Läs den.

 3. En helt underbar bok
  Guj , 21 april 2015

  Har just detagit i att tömma ett hus som var nästan så. Min syster tipsade mig om denna bok och den hjälpte verkligen! Det kunde ha varit värre!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell