I skuggan av rampljuset : maskrosbarnet som vann melodifestivalen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2015-01-28
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Medarbetare
Olsson, Jonna (form)
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Ijz Ljunggren, Bobby
ISBN
9789187343384
I skuggan av rampljuset : maskrosbarnet som vann melodifestivalen (inbunden)

I skuggan av rampljuset : maskrosbarnet som vann melodifestivalen

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-01-28

Slutsåld

Det är Melodifestivalsfinal i Globen. Trettontusen människor applåderar och visslar, fotograferna smäller av blixt efter blixt. Min låt har vunnit, och jag borde jubla tillsammans med de andra, men inom mig är det bara tomt. Hur slungades jag in i den här centrifugen av glitter och tabletter? Hur kunde mitt liv bli ett sådant kaos?

Han är en av våra okändaste kändisar Bobby Ljunggren, låtskrivaren som är svensk mästare i Mello. Ingen har haft med fler bidrag i Melodifestivalen än han, och fem gånger har hans låtar vunnit tävlingen. Han har jobbat med artister som Carola, Sanna Nielsen och Jill Johnson.
Men Bobbys liv har inte bara varit glittrande schlager. Här berättar han öppenhjärtigt om hur han som fyraåring lämnades i ett kärlekslöst och hårt fosterhem, och hur han senare i livet fastnade i ett tablettberoende som nästan kostade honom livet. Och framför allt om musiken, som varit hans räddning, hans yrke och hans liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I skuggan av rampljuset : maskrosbarnet som vann melodifestivalen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En krokig resa

    Har bara skummat igenom boken,då jag köpte den till min dotter i London.Har följt Bobby sen han var ung ska bli spännande läsning, Se en andra sida

Visa alla 1 recensioner