Sista brevet från din älskade (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (378.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2015-07-20
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Emö Malmberg
Originaltitel
The last letter from your lover
SAB
Hce
ISBN
9789187343759

Sista brevet från din älskade Ljudbok

(57 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-07-20

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Av författaren till Livet efter dig över 100 000 ex sålda! London 1960. När Jennifer Sterling vaknar upp på sjukhus minns hon ingenting inte den tragiska bilolyckan som gjort att hon hamnat där, inte sin man, inte ens vem hon är. Hon känner sig som en främling i sitt eget liv. Tills hon råkar hitta ett passionerat brev, undertecknat B, som ber henne att lämna sin man.Många år senare, 2003, hittar journalisten Ellie samma gåtfulla brev i arkivet på tidningen där hon arbetar. Hon blir besatt av historien bakom, och hoppas att den ska kunna återuppliva hennes haltande karriär. Om dessa två älskande fick ett lyckligt slut, kanske hon också kan bringa reda i sitt eget komplicerade kärleksliv? Ellies sökande kommer att skriva om historien och hjälpa henne att inse sanningen om sin egen, moderna romans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sista brevet från din älskade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Smörig, stundtals fånig men ändå okej
  -, 19 juli 2021

  Stundtals är boken nästan jobbigt fånig i sina försök att beskriva kärlek, så där att man vrider på sig av inre obehag och funderar på vad sjutton man läser. Tar man sig igenom dessa långrandiga partier är historian som sådan en fin historia, men som sagt, språkmässigt blir det ofta just antingen fånigt, för utsvävande eller rent utav långrandigt. Håller inte tempo de första fem timmarna, sedan kommer den igång. En 2,5:a i betyg men får bli tre stjärnor av ren barmhärtighet.

 2. Kärlek
  Läserskan, 22 juni 2020

  Väldigt fin kärlekshistoria

 3. En bok jag varmt rekommenderar
  Kim M. Kimselius, 16 augusti 2019

  När sista ordet förklingat känner jag mig tillfreds. Ännu en bra bok har berört mig. Jojo Moyes har förmåga att fånga och hålla mig fången. Så även denna gång. När det var som mest spännande, ja då blev det en totalvändning, vilket innebar att jag fick vänta på att få veta hur det gick.

  Sista brevet från din älskade handlar om Jennifer. Hon vaknar upp på sjukhus och minns absolut ingenting, inte vem hon är, inte att hon är gift. Däremot känner hon att något saknas i hennes liv. Hon b... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jojo Moyes