Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
130
Utgivningsdatum
2016-01-14
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789187343797
Skilj dig ordentligt (e-bok)

Skilj dig ordentligt (e-bok)

Separationshandboken.

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-01-14
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
?Efter 19 års förhållande var det plötsligt över. Tre barn tillsammans och halva mitt liv i gemenskap med en och samma person skulle förvandlas till ? vad då? Och mitt i krisen förväntades jag ensam fatta rätt beslut i en mängd ekonomiska och praktiska frågor som skulle påverka både mitt och mina barns liv en lång tid framöver. Beslut som vi tidigare hade varit två om.?

En skilsmässa förändrar allt. Men hur går det till rent praktiskt? Hur gör man, vem ska man prata med och vad ska man tänka på?

I din hand håller du en överskådlig och praktisk bok som reder ut allt du behöver veta i samband med skilsmässan: frågor som rör ekonomi, juridik, bodelning, vårdnadsregler och mycket mer. Men här finns också plats för känslor och erfarenheter kring det tunga kapitel i livet som en separation kan vara.

?Att ta makten över sin ekonomi är att ta makten över sitt liv, med eller utan en partner vid sin sida. Skilj dig ordentligt är boken som jag själv hade behövt både innan och under min egen separation, och förhoppningsvis peppar den andra att ta tag i saker, ifall det inte riktigt blir som man hade tänkt sig här i livet.?
Pia Sehm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skilj dig ordentligt