Etthundra mil (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (338.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2015-10-19
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Emö Malmberg
Originaltitel
The One Plus One
ISBN
9789187343858

Etthundra mil Ljudbok

(78 röster)  |   Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-10-19

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Av den bästsäljande författaren till Livet efter dig, Sophies historia och Sista brevet från din älskade kommer här hennes senaste roman som tar dig med på en oförglömlig roadtrip genom Storbritanniens klassamhälle.Jess Thomas' liv suger. Hennes man har stuckit och hon tvingas ha dubbla jobb för att försörja sina två barn. Styvsonen Nicky kommer hem blåslagen från den ruffa kommunala skolan och stänger in sig med datorn på sitt rum. Dottern Tanzie är lite av ett mattegeni, men när hon erbjuds en plats på en trevlig privatskola räcker pengarna inte till. Om hon inte kan vinna första pris i Skottlands matematikolympiad?Men Jess har varken bil eller pengar till tågbiljetter.IT-miljonären Ed, med ett eget kaotiskt förflutet, blir av en tillfällighet deras riddare i skinande rustning. När han erbjuder sig att köra den lilla familjen, inklusive illaluktande hunden Norman, tvärsigenom England till Skottland är det hans första osjälviska gärning på åratal "" kanske någonsin. Men kommer de att hinna? Och om de gör det "" kommer deras problem attvara över?Etthundra mil är en roadtrip genom Storbritanniens klassamhälle, en skildring av en familj som försöker behålla hoppet - och en annorlunda kärlekshistoria.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Etthundra mil. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs eller lyssna på den!
  -Kim, 8 januari 2023

  Läs eller lyssna på den! Det är ett måste. Den är fantastisk verkligen.

 2. Jojo Moyes när hon är som bäst!
  -, 17 mars 2022

  En av de bästa böckerna jag vet! Jojo Moyes skriver en fantastisk bok om att få ihop vardagen när det känns helt omöjligt och att vi aldrig får ge upp mänsklighetens godhet! Rekommenderar starkt!

 3. Spännande livsöden
  -, 15 januari 2022

  Det tog ett tag att komma in i den men efter några kapitel var jag fast. Sättet man lär känna de olika karaktärerna och får höra deras perspektiv och synpunkt på alla olika händelser gjorde så att jag inte kunde sluta lyssna. Liv med mycket tragedier men fina ljusglimtar som fyllde en med skratt, tårar och glädje. Rekommenderar starkt.

 4. Underbar berättelse
  -, 8 maj 2021

  Ännu en underbar berättelse av Jojo Moyes

 5. Läsvärd
  -, 10 mars 2021

  En väl berättad historia med värme utan att kännas sliskig.

 6. Fängslande
  Inger Maria , 26 april 2020

  Bra flyt i denna bok och uppläst av favorituppläsare Gunilla Leining

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Jojo Moyes