Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2014-10-23
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Dimensioner
233 x 165 x 30 mm
Vikt
663 g
SAB
Vnaa,Vml,614,615.53
ISBN
9789187371004
Nya självläkande människan (inbunden)

Nya självläkande människan

(124 röster)  |  Läs 24 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-10-23
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Forskaren och författaren Sanna Ehdin Anandala var först med att sätta fokus på vår naturliga självläkning och boken Den självläkande människan var banbrytande när den kom 1999. Den blev en oväntad internationell succé med 400 000 sålda exemplar i tio länder. Sanna har föreläst för över 100 000 personer och inspirerat människor över hela världen till positiva livsförändringar.

Nu kommer denna hälsoklassiker för första gången i en efterlängtad ny utgåva, omarbetad och uppdaterad med det allra senaste. Och mycket har hunnit hända sedan 1999
Boken tar upp kosten och livsstilen som stärker hälsan, stimulerar kropp och sinne och föryngrar! Nya forskningsrön och konkreta, praktiska råd om bland annat powermat, fetter, detox, hormoner och andning som hjälper dig att bli en självläkande människa. Sanna presenterar Happy Heart-terapin ett helt nytt sätt att läkas inifrån och ut och lämna smärtan bakom sig. Hon ger nycklar och råd för att skapa livet utifrån den som du är.
Läs och låt dig inspireras!

Sanna Ehdin Anandala, PhD och immunolog är en uppskattad föreläsare, författare och en av Skandinaviens främsta företrädare för den nya hälsorörelsen. Hon har samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och över 20 års studier i självläkning och helhetshälsa till sin unika helhetssyn i 13 böcker, vilka sålt i över en miljon exemplar i tio länder. Sanna har rönt stor framgång i Sverige och internationellt, blivit utsedd till Sverige bästa talare och röstades fram som Sveriges bästa hälsoblogg år 2011 och 2012.

Nya självläkande människan sammanfattar Sannas hälsa- och livsfilosofi från hennes 35 års studier, forskning och personliga erfarenhet. För det är vår självläkande kraft som gör att vi läker det finns inget annat. Men det finns många sätt som vi kan stärka vår självläkande förmåga och bli friskare och må bättre än vi trodde var möjligt.

Ur innehållet:
Maten: powermaten som stärker det friska via IFD-maten: den inflammationsdämpande maten. Det goda fettet, vad fettbrist gör med kroppen och kolesterolmyten.
Läkande tillskott som höjer din potential.
Epigenitiken: om miljöns påverkan på genernas vi är inte offer för generna utan det vi matar dem med.
Tankarna och känslorna: om förvrängt tänkande och inlärning av positivt tänkande, om självkärlek och Happy Heart-terapin ett helt nytt sätt att läkas inifrån och ut.
Håll flödet igång: andas dig frisk och stretcha dig ung. Motionens betydelse, sömn/vila, beröring, detox.
Energi: nya kunskapen om humanenergin och hur vi själva kan styra och påverka vår energi.
Naturlig hormonell balans: om bioidentiska hormoner, att äta enligt kroppstypen, stärka sköldkörteln och att ta sig ur sjukliga beroenden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nya självläkande människan
 2. +
 3. Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-... av Sanna Ehdin (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 24 recensioner av Nya självläkande människan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande

  Otroligt inspirerande och välskriven. Man får en större förståelse för hur mycket kroppen påverkas av olika saker, inte bara av maten utan av allt som sker omkring oss.

 2. Hälsolexikon
  F.d. sockerfånge, 28 november 2017

  Väldigt bra om hälsoaspekten. Lättläst och upplysande om det mesta inom en hälsovårdande livsstil. Det var bra med upplysning om olika mineraler, vitaminer m.m. och vad som är bra för kroppen.

 3. Svårläst och ibland otydlig
  BL, 10 juli 2017

  Mycket bra bok som jag tyvärr tyckte var svårläst stundtals. Det är mycket text som man skall igenom.

  Sedan så finns det otydligheter i boken.
  Efter att ha läst boken så vet jag inte om Vetegroddsolja är nyttigt eller ej. För i ett kapitel så är den nyttig o i ett annat kapitel så skall den undvikas. Det finns några liknande tvetydligheter i boken.

 4. En ny uppdaterad hälsobibel av Sanna Ehdin!
  Marianne Reimfelt, 31 maj 2017

  Sannas föregående upplaga var ju toppen och den här nya uppdaterade är ju förstås ännu bättre!
  Att lära sig ny saker om hälsan är det som vi alla behöver veta!

 5. Viktigt innehåll men pratigt och onyanserat
  skeptikern, 28 januari 2017

  Sanna Ehdin skriver om viktiga saker, bra så. Vad som istället fick mig att tappa intresset är hennes användning av stora och starka ord i beskrivningen av fakta, kategoriska uttalanden, att Sannas ego gör sig väl ofta påmint genom boken. Större ödmjukhet hade således varit på sin plats. Imperativform, regelbundet förekommande, blev också ett störande element. Detta bidrog till att jag inte läste boken färdigt fast jag försökte vid tre olika tillfällen, och att jag håller med det Sanna skriver om.

 6. Läs den!
  Katarina , 4 augusti 2016

  Läs den om och om igen, så bra upplagt och med lättbegripligt språk så det inte blir tungt att läsa. Kan varmt rekommendera denna bok!

 7. Självläkning...

  En mycket bra bok men svår att sträckläsa. Jag läser lite ... begrundar ...läser mer och sen slår jag i den ibland när jag tappat taget. Naturlig och självklar - ändå gör vi inte rätt ... vi lockas av så mycket annat ...

 8. Nya självläkande människan
  Rolf Bryngel, 3 mars 2016

  Vi har alla ett eget ansvar för vår hälsa. Med Sannas bok får man mycket hjälp för att klara av detta på egen hand. Så mycket kunskap hon samlat på sig och förmedlar på ett lättfattligt sätt till alla som vill ta hand om sig själv. Det är bara att tacka! Rekommenderas starkt.

 9. Nya självläkande människan
  Basel Sheikh Shaban, 1 mars 2016

  Fantastisk bok som jag rekommendera till alla även friska männska . Di man kan det i vilket spår man är. Stora tips o råd men så litten pengar.

 10. Så inspirerande!
  Anette Kalika , 18 februari 2016

  Detta är min nya "bibel". Sanna skriver om hälsa ur ett helhetsperspektiv som känns så rätt. Kan verkligen rekommendera boken.

 11. recension
  Anne Svedin, 16 november 2015

  Har givit bort boken i present.Mottagaren gillar den mycket och får hjälp då mottagaren har en cancer som hålls i chack genom gott leverne.

 12. En bok alla behöver
  N.M, 5 oktober 2015

  En fantastisk bok som jag rekommenderar alla att läsa! Den kan förändra ditt liv :)
  Jag blir superglad av den :) Köp den till dig själv eller nån du bryr dig om :)

 13. Framtiden är här
  Allmir Hoxha, 16 september 2015

  Bästa boken o med omstrukturering av människo kroppen härligt. Jag har redan rekommendera till 10 per i min omgivning. Tusen tack till sanna tack att du finns.

 14. En bok om att ta eget ansvar för sin hälsa!
  Gunbritt Carina Björkman, 26 augusti 2015

  Många människor lägger din hälsa i andras händer. Denna bok ger bra information, både vad det gäller fysisk, psykologisk och andlig existentiell nivå. Sanna Ehdin har ett holistiskt synsätt som ligger helt rätt i tiden! Boken är ett uppslagsverk. / Carina Björkman

 15. Bra bok
  Tina, 30 april 2015

  Denna bok borde alla läsa en bra grundläggande bok om hälsa. Inte bara på vikten som de flesta hälsoböcker fokuserar på utan på helheten. Det psykiska måendet om hur viktigt det är hur vi andas maten träning tarmfloran gifter i vår miljö mm.

 16. En av Sveriges främsta hälsogurus med tyngd!
  Maggie, 20 april 2015

  Sanna har stenkoll och med sin vetenskapliga bakgrund presenterar hon på ett lättfattligt sätt hur vi egentligen är menade att leva våra liv vad gäller mat, livsstil och mycket mer. En riktigt bra bok som står på stabil grund. Om du vill närma sig "alternativmedicinska metoder och synsätt" är denna bok riktigt bra att börja med. Du behöver heller ingen annan bok sedan.

 17. Bitarna faller på plats!
  Gugill, 27 mars 2015

  Mycket intressant bok som ger svar på mycket jag funderat över. Läser de bitar jag behöver för tillfället - känns annars för tungt.Jag kan varmt rekommendera den till den som funderar på vad som händer i kroppen med det vi stoppar i oss.

 18. Ett läkande tillskott som höjer livsandan
  Monkan, 10 mars 2015

  Det är en bok i tiden. Läser den inte ifrån pärm till pärm utan där jag känner behov av att läsa just då. Ibland "tar jag in det", ibland inte. När jag är på "rätt nivå" med boken är den vad jag behöver.

 19. Bitarna faller på plats
  Sara, 16 februari 2015

  Nya självläkande människan ger en fantastisk helhetsbild av alla tänkbara viktiga pusselbitar inom hälsa. Sanna ger på ett inspirerande sätt verktygen för att ta hälsan och självkännedomen till en ny nivå. Stort tack för alla kloka ord Sanna.

 20. Självläkande människan
  Feli, 16 januari 2015

  Har den första upplagan samt nästan alla Sannas böcker. Kropp och själ är sammanlänkade och att man själv kan göra mkt för sin kropp berättar Sanna om in i cellnivå. Enbok jag absolut vill ha i min bokhylla!!

 21. Inspirerande och viktig
  Gunilla OJ, 2 januari 2015

  Den här boken lånade jag som e-bok på biblioteket men efter att ha läst nästan hela boken insåg jag att den här behöver jag för att kunna gå tillbaks och läsa igen. Jag beställde 2 ex, en till mig själv och en till min son. Hon skriver väldigt bra och lättläst och det är inga pekpinnar. Mycket kunskap som många skulle behöva.

 22. Var rädd om dig!!
  Christina Nilsson, 30 december 2014

  Fantastiskt bra bok! Att lära sig mycket om sin kropp och själ.Rekommenderar den varmt om du är intresserad av dig själv.!!

 23. Läsvärt av vår tids kloka granskare Sanna Ehdin

  En mycket god fortsättning på 1a utgåvan fr -80 talet. Men i en lika klok men med dagens rön uppdatering . En nyare variant på min husbibel.

 24. En utmärkt sammanfattning inom ett helt område
  Lage Wikstrand, 17 november 2014

  Med mer än 60 års erfarenhet från olika miljöer kan jag garantera att mycket av vad som framkommer i denna bok överensstämmer med vad jag själv upplevt och styrker de tankar jag haft men inte uttalats.

Visa alla 24 recensioner

Fler böcker av Sanna Ehdin Anandala