Den aningslöse (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
SSI sektionen för särskilda insatser (del 1)
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2014-04-11
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Modin, Anders (form)
Dimensioner
180 x 110 x 27 mm
Vikt
225 g
SAB
Hc
ISBN
9789187371264
Den aningslöse (pocket)

Den aningslöse

(3 röster)
Pocket Svenska, 2014-04-11
49
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den aningslöse är ett tidsdokument skriven i romanform som visar på det svenska samhällets allra mörkaste sidor..."
Rättsmagasinet Paragraf

Han skildrar kampen mot brottsligheten som den är...

I Den aningslöse får vi följa en informatör och en av polisens hanterare, dvs den som har hand om informatören, i deras arbete att förhindra att en skoningslös narkotikaliga får fotfäste i Stockholm. Genom att skildra arbetet utifrån de båda huvudpersonernas olika perspektiv får läsaren en unik inblick i det spännande och farliga arbetet som bedrivs för att bekämpa grov organiserad brottslighet.

Istället för att skriva en konventionell deckare som läsarna är vana vid, dvs där det mesta som skrivs är direkt felaktigt, har Tage Åström valt att beskriva hur det egentligen går till när man arbetar med okonventionella polismetoder. Hans budskap är helt enkelt: det är så här man gör när man vill, behöver och krävs på resultat.

Den aningslöse handlar om spelet som försiggår bakom kulisserna när det gäller att bekämpa grov brottslighet. När man läser boken kan man få uppfattningen att detta arbete är cyniskt och bedrivs i gränslandet mellan lagligt och olagligt, och det stämmer enligt författaren

Om författaren
Tage Åström har arbetat över 25 år som polis. Som kriminalkommissarie och tidigare chef för SSI, sektionen för särskilda insatser, har han en unik kunskap och erfarenhet av arbetet mot grov organiserad kriminalitet.
Idag driver författaren eget företag som säkerhetskonsult, är en populär föreläsare och även en av manusförfattarna till den populära kriminalserien Johan Falk, GSI.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den aningslöse
  2. +
  3. Kodnamn Mormor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kodnamn Mormor av Tage Åström (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tage Åström

  • Kodnamn Mormor

    Tage Åström

    Simon Åslund är tillbaka! En våldsam kupp som genomförs av en kriminell grupp väcker stor uppmärksamhet internationellt. I kampen mot grov organiserad brottslighet använder sig Simon Åslund, chefen för SSI, och hans kollegor den här gången av en k...

Bloggat om Den aningslöse