Modern mystik : den dolda vägen till inre klarhet (inbunden)
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2014-09-05
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
210 x 155 x 30 mm
Vikt
681 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187371370
Modern mystik : den dolda vägen till inre klarhet (inbunden)

Modern mystik : den dolda vägen till inre klarhet

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-09-05
35
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter framgången med sin förra bok, den uppmärksammade Den magiska gnistan vägen till ett kreativt liv, kommer nu Kajsa Ingemarsson med en ny efterlängtad bok i samma genre. Här tar hon ytterligare ett kliv fram som förebild och representant för den moderna människan som söker sina svar bortom vår tids förenklade quickfix-lösningar.

Modern mystik den dolda vägen till inre klarhet är en bok som tar läsaren vidare in i det mysterium som finns dolt inom var och en av oss. Den handlar om att finna sin kraft, men också om att våga låta sig ledas av det som är större, att lita till den universella intelligensen och att använda sina mänskliga förmågor på bästa sätt. Enkelt och ödmjukt visar Kajsa Ingemarsson, med generösa exempel från sitt eget liv, hur vi alla kan finna en mening med tillvaron. Hur vi kan gå från hopplöshet till hoppfullhet och hur vi lär oss att lita till vårt eget inre vetande. På vandringen längs det hon kallar den dolda vägen är utmaningarna många, men de syftar alla till att få oss att växa och omfatta mer av den potential vi besitter. Modern mystik den dolda vägen till inre klarhet är en spännande, personlig och inspirerande bok om livets mysterium och sökandet efter en större mening. Boken är rikt illustrerad med författarens egna fotografier i färg. Bilder som väcker förundran och visar på det magiska i tillvaron.

Om författaren:

Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut tio böcker. Hennes roman Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda böcker och har filmats med premiär 2013. Hon har tidigare också arbetat som manusförfattare, skådespelare, komiker och programledare inom radio och tv. Kajsa Ingemarsson bor med man och två barn i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Modern mystik : den dolda vägen till inre klarhet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Överraskning!
    Eva-My, 17 februari 2015

    Personligt skriven. Ger påminnelser om att det som är viktigt i livet kanske är något annat än att jobba mycket och konsumera mycket. Största överraskningen var dock att min man norpade åt sig boken, och sade att den var mycket bra.

  2. En inre resa
    Susan, 30 september 2014

    En fantastisk bok som på ett alldeles nödvändigt sätt öppnar inre dörrar. Kontakten och sällskapet med sig själv är den viktigaste relationen man någonsin kommer att ha och utgör grund för alla andra relationer. Kajsa tar oss på den resan med en stadig, varm hand att hålla i. En alldeles underbar bok som inte saknar någonting för den som får lust att börja betrakta sig själv i syfte att mogna och utvecklas som människa.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson