Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2014-11-14
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Sunnebo, Jessica (form)
Illustratör/Fotograf
Johan Marklund, Ewa Ahlin
Dimensioner
210 x 155 x 10 mm
Vikt
368 g
SAB
Rag
ISBN
9789187371493
Yogadagboken (häftad)

Yogadagboken

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-11-14

Slutsåld

YOGADAGBOKEN
är den enda yogadagboken på svenska
inspirerar dig att yoga regelbundet
ger dig verktyg att komma igång med yoga hemma
hjälper dig att planera och följa upp din yogaträning
visar din personliga utveckling, både mentalt och fysiskt

Yogadagboken vänder sig till alla de 300 000 - 400 000 svenskar som regelbundet tränar någon form av yoga.

Yoga är inte något vi bara ska läsa om, prata om eller tänka på det är något vi ska utöva. På mattan och utanför. Do your practice and all is coming, är ett välkänt citat av Patthabi Jois, grundaren av ashtangayoga. Och här är Yogadagboken din allra bästa vän!
I Yogadagboken får du de verktyg och den inspiration du behöver för att komma igång och hålla igång en regelbunden yogaträning både hemma och i studion eller på gymmet. Du kan tydligt följa din utveckling, både mentalt och fysiskt, när du skriver ner de kurser och fördjupningar du har gått, men också genom dina noteringar om dagens yogapass.
I Min yoga i veckan planerar du din yogaträning kommande vecka. Noterar när, var och hur ska du träna, för vilka lärare och vilken slags yoga. När du planerar in din träning ökar också chansen att den faktiskt bli av!
När du är klar med ditt pass noterar du detaljer kring passet i Min yoga i dag: Hur länge tränade du och hur kändes det? Vilken rörelse kämpade du med, vilken kändes underbar just i dag? Hur kändes din andning?
Genom att känna in din kropp och ditt sinne och notera din dagsform efter passet förstärker och förlänger du själva syftet med yogan: närvaron, att vara här och nu, känna ditt hjärta. Dessutom blir anteckningarna över tid ett dokument över din utveckling.
Här får du också inspiration genom härliga citat av kända yogis, och vackra bilder. Du får veta mer om filosofin där yogan ingår, och om yogans hälsoeffekter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Yogadagboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Roligt att dokumentera sin yoga
    Marianne Kjellgren, 9 december 2015

    Roligt verktyg för att följa sin yoga. Uppmuntrar till att tänka lite extra kring varje yogatillfälle. Boken innehåller också lite tecknade bildsekvenser på lite yogapositioner.//Marianne

  2. Bra dagbok för yogisar!
    Pillan, 10 september 2015

    Den är överskådlig och lätt att använda. Inspirerande och motiverande då man fyller i hur varje yogasession gått och vad som är svårt/lätt samt behöver utvecklas. Rekommenderas varmt!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tia Jumbe