Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2015-07-20
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Ljungsvik, Dan (form)
Dimensioner
176 x 110 x 10 mm
Vikt
134 g
SAB
Vml
ISBN
9789187371660

Livskraft i vardagen : med inspiration av Ayurveda

(16 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-07-20
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Hitta ett liv i balans!

Alla har vi erfarenhet av stress, oro och otillräcklighet som fått oss att tappa motivation och livslust. I den här boken får du hjälp och inspiration att hitta din egen väg till ett liv i harmoni och balans med hjälp av en livskunskap som har sitt ursprung i den mycket gamla indiska filosofin ayurveda. I denna urgamla lära finns mycket som kan tilltala oss stressade nutidsmänniskor och vi kan genom ayurvedan lära oss att hantera vardagen bättre och leva i samklang med den unika person vi är.

I boken ingår ett personlighetstest som ger dig en unik möjlighet att hitta din personlighet. Du får också kunskap om hur du kan leva för att må bra, hur du ska äta och motionera, och vilka som är dina svaga punkter när det gäller ohälsa och sjukdom och om dina styrkor och möjligheter. Efter varje kapitel finner du coachtips som du kan börja arbeta med direkt så boken kan vägleda dig att praktiskt komma igång med din nya livsstil.

OM FÖRFATTAREN:

Eva Forsberg Schinkler är en av Sveriges ledande personer inom ayurveda. Med sin gedigna bakgrund inom beteendemedicin, hälsopsykologi, folkhälsovetenskap och som sjuksköterska, har Eva förmågan att förklara det mycket komplexa på ett enkelt sätt. Här beskriver hon hur vi moderna människor kan inspireras av den gamla läkekonsttraditionen ayurveda, som hjälp till att finna en hållbar livsstil. Eva arbetar med utbildning för ledare och chefer, föreläser och har arbetat med många olika organisationer och företag. Hon är också hälsoexpert i olika forum och tidningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Livskraft i vardagen : med inspiration av Ayurveda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Köp boken!!!
  Anette Kristina Blomqvist, 21 oktober 2016

  Det här är en mycket användbar bok inom ayurveda. Har du precis upptäckt ditt intresse för ayurveda? Köp den och lär dig om dig själv och få svar... Gå in i frågorna som ställs efter varje kapitel och fundera noga. Lär dig att utvecklas och lär om dig själv

 2. Läs boken!
  Eva Susanna, 19 december 2015

  Bra skriven! Lätt att förstå, kul att lära mer om sig själv. Bra tips o råd om att finna livskraft i vardagen. Kommer att använda boken igen och igen...

 3. Vägvisare

  Bästa boken på länge😊
  Intressant, lärorik bra uppdelning mellan olika kapitel. Jag kommer att läsa den hela tiden som en vägvisare och uppslagsbok!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Eva Forsberg Schinkler