Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2015-10-26
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
216 x 144 x 19 mm
Vikt
396 g
ISBN
9789187371714
Från ABBA till munkarna i Laos (inbunden)

Från ABBA till munkarna i Laos

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-10-26
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Vi ska aldrig glömma er insats."
Björn Ulvaeus

"Det är tack vare er som vi har ett ABBA-museum."
Benny Andersson

En intensiv, livsbejakande och underhållande memoar om pophistoria, entreprenörskap, mod, att finna sig själv och allt som kan hända när man följer sitt hjärta.

Ewa är entreprenören som fick idén och genomförde en av pophistoriens största bedrifter. Den att övertala ABBA att säga ja till ett museum till deras ära. Det tog visserligen två år av tjat, men när beslutet väl var taget öppnades dörren till de fyras innersta rum. Dit får du följa med samt på den omtumlande resan som Ewa och hennes man gör under de nästan tre år de ägde och skapade konceptet ABBA the Museum.
Men så förändras världen. På målsnöret får de sälja sitt livsverk. En depression, skilsmässa och tappat fotfäste senare reser sig Ewa i en ny idé. Hon vill bidra till en bättre värld och samtidigt hitta tillbaka till sig själv. Det blir en resa till Laos och ett arbete med buddhistiska munkar i en tempelskola. Där får hon distans till västvärldens prestationskrav och lär sig vari livets äkta värde ligger.
Resultatet är en yttre och inre resa med inspirerande livsvisdom.

Världens första digitala pop-up bok:
För att förhöja läsarupplevelsen har Ewa tagit med de interaktiva idéerna in i bokens värld. För först gången kan läsaren se och höra film och bildspel inne i boken.

Ewa Wigenheim är en sann entreprenör. Får hon en idé så genomför hon den. Som sångerska har hon en guldskiva, hon har arbetat i sju länder, varit PR-konsult 20 år och bland annat arbetat med Björn Ulvaeus och Benny Andersson i olika projekt. Idag arbetar hon med inre hälsa som Certifierad Livscoach, föreläsare och kursledare för retreater och meditation i arbetslivet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Från ABBA till munkarna i Laos. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trovärdig med bra perspektiv på stress
    Anneli, 28 juli 2016

    Intressant att följa hennes resa från den traditionellt materiella syn vi har i vårt västerländska samhälle till den fördjupade insikten om livskvalitet som kommer inifrån och i det enkla. Blir trovärdigt när det kommer från en person med status som rör sig i samhällets övre skikt och inte en redan frälst person som uppfattas som flummig i samhällets ögon.

    Enkelt och lättfattligt språk som kan förstås av alla.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Från ABBA till munkarna i Laos