Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-09-05
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789187371745
Pensionatet vid världens ände (e-bok)

Pensionatet vid världens ände (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-09-05
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
PÅ DEN TUSENÅRIGA pilgrimsleden till Santiago de Compostela finns ett talesätt att den verkliga resan börjar när du har återvänt hem.

Emma lämnar Caminon med förhoppningar om ett mer harmoniskt liv. Hemma i Stockholm väntar ett oemotståndligt jobberbjudande och flera sms från Eric, amerikanen som ett par månader tidigare lämnat henne för en annan kvinna. Trots sina föresatser tackar Emma ja till det prestigefyllda jobbet och snart ser tillvaron helt annorlunda ut än hon tänkt sig.

En oväntad resa blir början på en negativ spiral som slungar Emma tillbaka ner i det mörker hon försökt lägga bakom sig. Hon ser ingen annan utväg än att återigen fly. Denna gång till en plats så nära, men ändå så fjärran att den kunde ha legat vid världens ände.

Pensionatet vid världens ände är en fristående uppföljare till Under Vintergatans alla stjärnor. Böckerna ingår i en intelligent och tankeväckande feelgood-trilogi om en ung kvinnas väg mot inre utveckling.

Bloggat om Under Vintergatans alla stjärnor:

En bok som tog sig rakt in i hjärtat. Så det kan inte bli annat än full pott. En solklar femma. BOKBLOGGEN AUTUMNLEAF

"Stark, gripande och tänkvärd! Betyg 5 av 5."
BLOGGEN JENNIES BOKLISTA

Om författaren

PENSIONATET VID VÄRLDENS ÄNDE är Camilla Davidssons (f. 1969) andra roman. I hennes tidigare yrkesliv arbetade hon med marknadsföring på en rad internationella företag. 2012 lämnade hon storstaden med sin man och tvillingdöttrar för att leva ett lugnare liv nära naturen i skidorten Åre i Jämtland. På somrarna driver hon ett Bed & Breakfast på Fårö, Gotland.
Pensionatet vid världens ände ingår tillsammans med hennes debutroman, Under Vintergatans alla stjärnor, i en trilogi om karriärtjejen Emma, och hennes sökande efter kärlek, lycka och meningen med livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Davidsson