Detox Lifestyle : få mer energi med yoga, mat och nya vanor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2015-11-23
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Lindqvist, Camilla (foto)
Dimensioner
210 x 160 x 20 mm
Vikt
577 g
ISBN
9789187371813
Detox Lifestyle : få mer energi med yoga, mat och nya vanor (häftad)

Detox Lifestyle : få mer energi med yoga, mat och nya vanor

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2015-11-23

Slutsåld

I boken Detox Lifestyle få mer energi med yoga, mat och nya vanor breddar författaren Tia Jumbe begreppet detox. Boken vänder sig till alla hälsointresserade människor som vill ha mer energi, en renare kropp och ett ljusare sinne hela livet. Boken inspireras bland annat av ayurveda, feng shui, yogafilosofi och energimedicin.
Vi utsätts alla dagligen för skadliga ämnen av olika slag, genom luften vi andas, maten vi äter, våra tankar och vår omgivning. För att må vårt allra bästa genom hela livet är det bra att dels se till att vi får i oss så lite som möjligt av dessa farliga ämnen och att vi också hjälper kroppen att göra sig av med dem!
Den mest effektiva detoxen börjar i din garderob, ditt badrumsskåp, och i ditt huvud! Sedan kan du hjälpa kroppen i jobbet med att rena sig, med rätt mat, yoga, meditation och några nya vanor. Allt detta får du tips på i min bok!
Detox lifestyle få mer energi med yoga, mat och nya vanor är ett livsbejakande smörgåsbord med fakta varvat med tips och idéer om hur du lever renare, där du kan välja ut små och större förändringar i din livsstil som skapar ett liv med mer energi och mindre stress.
I de första kapitlen av Detox lifestyle går Tia Jumbe igenom de delar där en detox för hela livet börjar.

I kapitlet om hemmet får du tips på hur du plastbantar bort skadliga ämnen ur köket, rensar bort farliga kemikalier ur skönhetshyllan och väljer rätt och så rent som möjligt när du handlar kläder, möbler och växter.

I kapitlen om negativa tankar och intryck får du lära dig hur de båda påverkar din hälsa och energinivå, och skapar alltför höga halter av stresshormoner, som i längden blir skadliga för din kropp. Du får effektiva tips för att bryta negativa tankemönster, dämpa stress.

I kapitlet om mat tipsar Tia Jumbe om livsmedel som hjälper kroppen att hålla matsmältningen igång, inflammationer borta, och som ger maximalt med energi och näring. Här guidas du också igenom två olika detoxkurer, en kortare juicedetox och en längre detox med lättsmält mat.

I kapitlet om återhämtning får du lära dig mer om stress och hur skadligt det är för oss att ha konstant höga stressnivåer och liten eller ingen tid för återhämtning. Du får tips på hur du står emot stress och hur du ser till att få in rejält med återhämtning och njutning i ditt liv.

I kapitlet om andning får du veta hur du andas på bästa sätt för maximal energi. Du får också flera andningsövningar som renar kroppen.

I kapitlet om yoga får du bland annat flera program och rörelser som detoxar och hjälper kroppen att skifta från ett stressat till ett avslappnat läge.

OM FÖRFATTAREN:
Tia Jumbe är yogalärare, författare och och konceptutvecklare med en brinnande passion för att sätta ljuset på sin syn på helhetshälsa. Hon har gett ut ett flertal
böcker, de senaste åren Yogadagboken och den populära Yoga & Jogga, tillsammans med löpcoachen Jenny Sunding. Hon är också journalist och jobbar deltid som publisher på Mer Smak.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Detox Lifestyle : få mer energi med yoga, mat och nya vanor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande
  Madeleine, 11 juli 2017

  Lättläst och lätt att ta till sej. Man får lite av ett wakeup call.. goda recept och tips och idéer för ett renare liv!

 2. Inspiration att komma tillbaka till
  Ewa, 5 februari 2017

  Ett inspirerande smörgåsbord av tips och tankar kring hur man kan tänka och hur man kan göra för att leva mer hälsosamt och "renare" på många olika sätt. Därför kommer jag tillbaka till den om och om igen.

 3. Bra yogaövningar
  Sara, 30 december 2015

  Överlag bra blandning, även om det blev lte väl fanatiskt emellan åt, bland annat genom att dra in sin politiska åsikt, vilket fick minus i mina ögon. Detox och ny livsstil har inte med politik att göra. Väldigt bra yogaövningar till olika situationer. Boken är bra om man vill driva sin detox till sin spets, vilket inte var min tanke.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Detox Lifestyle : få mer energi med yoga,...