Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-09
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789187371868
Från ABBA till munkarna i Laos (e-bok)

Från ABBA till munkarna i Laos (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-09
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Vi ska aldrig glömma er insats."

Björn Ulvaeus

"Det är tack vare er som vi har ett ABBA museum."

Benny Andersson

En intensiv, livsbejakande och underhållande memoar om pophistoria, entreprenörskap, mod, att finna sig själv och allt som kan hända när man följer sitt hjärta.

Ewa är entreprenören som fick idén och genomförde en av pophistoriens största bedrifter. Den att övertala ABBA att säga ja till ett museum till deras ära. Det tog visserligen två år av tjat, men när beslutet väl var taget öppnades dörren till de fyras innersta rum. Dit får du följa med samt på den omtumlande resan som Ewa och hennes man gör under de nästan tre år de ägde och skapade konceptet ABBA the Museum.

Men så förändras världen. På målsnöret får de sälja sitt livsverk. En depression, skilsmässa och tappat fotfäste senare reser sig Ewa i en ny idé. Hon vill bidra till en bättre värld och samtidigt hitta tillbaka till sig själv. Det blir en resa till Laos och ett arbete med buddhistiska munkar i en tempelskola. Där får hon distans till västvärldens prestationskrav och lär sig vari livets äkta värde ligger.

Resultatet är en yttre och inre resa med inspirerande livsvisdom. Och en del av pophistorien som inte berättats tidigare

Om författaren

Ewa är en sann entreprenör. Får hon en idé så genomför hon den. Som sångerska har hon en guldskiva, hon har arbetat i sju länder, varit PR-konsult 20 år och bland annat arbetat med Björn Ulvaeus och Benny Andersson i olika projekt. Idag arbetar hon med inre hälsa som Certifierad Livscoach, föreläsare och kursledare för retreater och meditation i arbetslivet.

Från ABBA till munkarna i Laos är Ewas andra bok
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Från ABBA till munkarna i Laos