Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Emma (del 3)
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2016-07-28
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Berglin, Lotta (form)
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Hc
ISBN
9789187371974
Änglarna dansar i gryningen (inbunden)

Änglarna dansar i gryningen

(16 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-07-28
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tredje, fristående boken i läsarrosad feelgood-serie om hur valen vi gör påverkar våra liv

I Under Vintergatans alla stjärnor och Pensionatet vid världens ände har vi följt karriärtjejen Emmas vandring genom tillvaron och hennes svårigheter att göra kloka livsval. När vi möter henne i Änglarna dansar i gryningen ställs hon inför sitt livs största och svåraste beslut någonsin.

Ett år efter pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela är livet rörigare än någonsin för Emma. Hon stressar och vantrivs på jobbet och spenderar sommaren på Fårö för att återhämta sig. Där har hon mot sin vilja blivit förtjust i Olle, en tjugo år äldre läkare som hon hyr en stuga av, och dessutom inlett en romans med jämnårige fondmäklaren Alex.
När Emma får ett chockerande och omtumlande besked lämnar hon brådstörtat Fårö. I Stockholm återförenas hon med Alex, men hemkomsten blir allt annat än enkel. När valen blir för stora och svåra flyr Emma till väninnan Harriets hotell på Mallorca. Men kan en kort vistelse i bildsköna Deià verkligen hjälpa henne att fatta de beslut som krävs för att finna mening och lycka i tillvaron?

Änglarna dansar i gryningen är den tredje boken i serien om Emma en vilsen karriärkvinnas väg mot inre utveckling. Camilla Davidsson har själv upplevt hur fel allt kan bli om man gör sina val utifrån en strävan efter att vara lyckad eller att vara andra till lags. I sin romanserie delar hon frikostigt med sig av de lärdomar och insikter hon fått under sitt sökande efter mål och mening i livet.

Om författaren
Camilla Davidsson, född 1969, gjorde sin författardebut i augusti 2014 med Under Vintergatans alla stjärnor. I hennes tidigare yrkesliv arbetade hon med marknadsföring på en rad internationella företag.

Hösten 2012 lämnade hon storstaden med sin man och tvillingdöttrar för ett liv närmare naturen i skidorten Åre i Jämtland. På somrarna driver hon sedan 2008 ett Bed & Breakfast och vandrarhem på Fårö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Änglarna dansar i gryningen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken av Camilla Davidsson
  Kim M. Kimselius, 2 mars 2017

  För några år sedan fick jag ett manus i min hand. Det var Camilla Davidssons första bok. Jag älskade berättelsen, men jag ger inte ut andras böcker, därför tackade jag nej. Ändå kunde jag inte låta bli att läsa manuset, för det var något utöver det vanliga. Jag uppmuntrade Camilla att skicka det till ett annat förlag. De blev lika trollbundna som jag. Nu toppar Camillas böcker listorna och jag gläds över hennes framgångar.

  Nu har Camilla Davidsson kommit ut med sin tredje bok, Änglar... Läs hela recensionen

 2. Fantastiska böcker
  Anne-Lie , 7 september 2016

  Om man som jag har gjort en förändringsresa eller vill göra en , så LÄS dessa böcker !
  Så full av klokskap mellan varven som Emma strular till det i tillvaron.
  Rekommenderas varmt

 3. Änglarna dansar i gryningen
  Gunhild Sundström, 16 augusti 2016

  Efter att ha läst ca halva boken kan jag ge mitt utlåtande att Den är underbar. Rekommenderar den till alla jag vet kan vara intresserade

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 10 augusti 2016

  Änglarna dansar i gryningen är den tredje boken i serien om Emma. Jag har läst dom två tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom. Den första boken heter Under vintergatans stjärnor, och den andra boken heter Pensionatet vid världens ände. (Länkar till mina blogginlägg om böckerna).

  Och jag tyckte mycket om även Änglarna dansar i gryningen. Jag har för mig att jag har läst någonstans att det här var en planerad trilogi. Men med tanke på hur den här tredje boken slutar, så känns det ... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Änglarna dansar i gryningen