Svarta korpar över Villette (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Martine Poirot (del 6)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2013-03-18
Förlag
Ordfront Ljud
Dimensioner
130 x 135 x 30 mm
Vikt
253 g
SAB
Hc
ISBN
9789187377037
Svarta korpar över Villette (cd-bok)

Svarta korpar över Villette

(5 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2013-03-18

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det är oktober 2008 och kaos råder i världsekonomin. På en isländsk bank i Luxemburg kliver en sekreterare oväntat in på högste chefens kontor och störtar några minuter senare mot sin död i ett hisschakt.

Samtidigt vänder sig uppretade belgiska småsparare till undersökningsdomaren Martine Poirot och kräver en utredning om den isländska bank i Luxemburg som försnillat deras sparpengar. Martine börjar nysta i bankhärvan och möter i Luxemburg en gammal vän som envist påstår att hans sekreterares död inte var en olycka som polisen anser, utan att hon mördats för att hon visste för mycket om banken.

I en fiskeby på Islands östkust gräver under tiden Martines man, historikern Thomas, i en gammal historia om svek och hat och brinnande längtan efter hämnd. Men vart tog hämnaren vägen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svarta korpar över Villette. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken är välskriven precis som hennes tidigare böcker....
    Allan, 22 maj 2013

    Boken är välskriven precis som hennes tidigare böcker. Men intresset som jag haft vid de tidigare Villette-böckerna får jag inte här. Det händer ingenting. Bara prat, prat och prat. Det var tack vare uppläsaren som jag överhuvudtaget lyssnade klart!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingrid Hedström