Svarta korpar över Villette (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (394.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Martine Poirot (del 6)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2013-03-27
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789187377051
Svarta korpar över Villette (ljudbok)

Svarta korpar över Villette Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2013-03-27

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
DET ÄR OKTOBER 2008 och kaos råder i världsekonomin. På en isländsk bank i Lux-emburg kliver en sekreterare oväntat in på högste chefens kontor och störtar några minuter senare mot sin död i ett hisschakt. Ett halvår senare försvinner den världskända modellen Isabel Vargas spårlöst från Paris och hittas mördad i belgiska Villette. Undersökningsdomaren Martine Poirot får en svår uppgift när hon ska lösa mordet.

Samtidigt vänder sig uppretade belgiska småsparare till Martine och kräver en utred-ning om den isländska bank i Luxemburg som försnillat deras sparpengar. I en fiskeby på Islands östkust gräver under tiden Martines man, historikern Thomas, i en gammal historia om svek och hat och brinnande längtan efter hämnd. Men vart tog hämnaren vägen?

Ingrid Hedströms sjätte bok om Martine Poirot, handlar om girighet och fartblindhet i den isländska bankkraschens spår och om en hämnare som inte skyr några medel för att tillfredsställa sitt revanschbegär. För Lärarinnan i Villette tilldelades Ingrid Hedström Deckarakademins pris för Bästa svenska debut. Böckerna är översatta till flera språk, bland andra danska och tyska. Ingrid Hedström är välkänd utrikesjournalist och krönikör på Dagens Nyheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Hedström