Maktspelet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (167.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Henrik Fexeus
Utgivningsdatum
2013-09-04
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789187377433

Maktspelet Ljudbok

(18 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2013-09-04

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I Maktspelet avslöjar mentalisten Henrik Fexeus hemligheten bakom konsten att övertyga. Lär dig tekniken att få rätt, av författaren till Alla får ligga.

Maktspelet är boken som många inte vill att du ska läsa. Särskilt inte din chef. Den ger dig nämligen knepen bakom konsten att få din vilja igenom. Hemligheten bakom konsten att övertala någon handlar sällan om inövad retorik eller välformulerade argument. Oftast sker det helt utan att du förstår att du blir påverkad. Det är bara att fråga vilken framgångsrik politiker eller företagsledare som helst. Men nu får du snart veta hemligheten.

I sin nya bok Maktspelet förklarar Henrik Fexeus, mästermanipulatören, de dolda teknikerna genom praktiska och korta instruktioner. De kan du tillämpa när som helst: när du är på jobbet, hemma med familjen eller bland vännerna. I Maktspelet får du lära dig hur du kan få någon att tycka som du, oavsett vad det handlar om och oavsett när. Som när du löneförhandlar, föreläser eller är på första dejten.

Välkommen till Maktspelet. Den snabba vägen till att få som du vill.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Maktspelet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ljudboksutgåva av Fexeus bästa
  Morpheus, 28 maj 2021

  Maktspelet är, i mitt tycke, Fexeus bästa bok. Jag har läst pocketutgåvan flera gånger och fyllt den med anteckningar i marginalen, och även lyssnat på den här ljudboksutgåvan mer än en gång.

  Så vad är det jag gillar med boken?
  Dels är den väldigt intressant, då den går igenom flera "glitches" (för att, likt boken, använda en tv-spelsterm) i den mänskliga hjärnan om hur vi påverkas och fungerar, och dels det den vill lära ut. Utformad ganska mycket som en gamma tv-spelsguide gå... Läs hela recensionen

 2. Inte så mycket nytt
  Roberto , 24 augusti 2019

  Helt ok sammanställning av mycket man redan vet eller förstått efter några år i yrkeslivet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Henrik Fexeus