Den brinnande chefen : vägar till samverkan mellan chefer och anställda (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2013-08-23
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Sjöblom, AnneSophie (form)
Dimensioner
215 x 140 x 17 mm
Vikt
336 g
SAB
Qbab,658.4
ISBN
9789187391125
Den brinnande chefen : vägar till samverkan mellan chefer och anställda (kartonnage)

Den brinnande chefen : vägar till samverkan mellan chefer och anställda

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2013-08-23
289
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Framtidens ledare sitter inte längre bakom mahognyskrivbord och pekar med hela handen. Framtidens ledarskap innebär att utveckla en hållbar verksamhet där personlig utveckling och beteendevetenskap står i fokus. Framtidens ledarskap handlar om att kombinera de ekonomiska och tekniska perspektiven i ett företag, med utveckling av både sig själv som chef och av personalen. Framtidens ledare låter medarbetarna lysa.

Det man som chef visar för sin personal är också det man får tillbaka. Detta är grunden till att skapa motivation och en hållbar utveckling på arbetsplatsen. Det behövs mod och framför allt kunskap om hur vi människor fungerar för att förstå bredden och fördelarna med att utveckla ledarskapet.

Den brinnande chefen riktar sig både till chefer och medarbetare. Författarna ger en förståelse för vad en god självkänsla och positiva egenskaper ger i ett företagssammanhang och på det personliga planet. I boken finns tydliga exempel på hur du som ledare eller anställd kan tänka och handla för att skapa ett gott arbetsklimat. De lättfattliga övningarna som finns genomgående i boken hjälper dig att förstå ditt eget beteende och därmed andras.

Rickard Carlsson har varit elitidrottsman på landslagsnivå, ubåtsofficer, egen företagare och företagsledare. Han utbildar och föreläser om företagsutveckling och personlig utveckling.
Lennart Matikainen har bakgrund inom elitidrotten och verkar sedan 1993 som författare, utbildare, föreläsare och relationscoach.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna