Våga välja eget spår : skidåkarna Anna och Johan Olsson och mentale coachen Stig Wiklund (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2013-11-20
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Olsson, Anna (form)
Dimensioner
210 x 170 x 23 mm
Vikt
533 g
SAB
Rbz Olsson, Anna,Rbz Olsson, Johan
ISBN
9789187391132
Våga välja eget spår : skidåkarna Anna och Johan Olsson och mentale coachen Stig Wiklund (inbunden)

Våga välja eget spår : skidåkarna Anna och Johan Olsson och mentale coachen Stig Wiklund

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-11-20
216
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Årets sportbok" enligt Sundsvalls tidning 15 december:
Året sportbok 2013 handlar inte enbart om bragdmedaljörens vardag och tävling utan ger hans jämtländska träningsmiljö form och färg Anna och Johan Olsson plus deras litterära vallateam, medförfattare och grafiska designer, är en klass bättre än allt annat.

Den tredje mars 2013 stannade Sverige upp när Johan Olsson vann VM-guld i femmilen efter en över tre mil lång solokörning, som redan är en svensk idrottsklassiker. I boken Våga välja eget spår kommer läsaren att få följa Johans historiska lopp.

Vägen till toppen har varit kantad av sjukdomar och skador för båda Anna och Johan. Hur har de gjort för att inte ge upp när framgångarna låtit vänta på sig? Och hur har de gjort för att nå ända fram till guld i både VM och OS?

Det mångåriga samarbetet med mentale tränaren Stig Wiklund har varit viktigt för dem båda. Även läsaren får ta del av hur man gör för att växla mellan lägen. Slå på och våga när det gäller. Slå av i andra lägen och slappna av.

I berättelsen om Johan och Anna får man också läsa om hur en mästerskapsfamilj egentligen lever. Hur får de ihop sin vardag med karriär och föräldraskap? Ett pussel som de flesta familjer känner igen sig i.

Lars-Eric Uneståhl, legitimerad psykolog och fil.dr. i psykologi skriver bokens förord. Han är pionjär inom mental träning och driver Skandinaviska ledarhögskolan i Örebro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våga välja eget spår : skidåkarna Anna och Johan Olsson och mentale coachen Stig Wiklund. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. dålig bok
    Nils Johansson, 31 oktober 2016

    En bok som knappast är värd priset. Är ju egentligen bara en spökskrivare(??), som skrivit av blogg/dagbok från paret Olsson.
    Innehåller i och för sig en del intressanta tankar och glimtar, men detta förmår inte på långa vägar att väga upp det tämligen enkla och amatörmässiga upplägget.
    Kommer inte att rekommendera någon att köpa den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna