Den engagerade läraren (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2013-09-06
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Isaksson, Christer (red.) / Sjöblom, AnneSophie (form)
Dimensioner
178 x 110 x 13 mm
Vikt
129 g
SAB
Emia-c,371.1009485
ISBN
9789187391149
Den engagerade läraren (pocket)

Den engagerade läraren

Pocket Svenska, 2013-09-06
59
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Att vara toppolitiker innebär inte alltid att skolan var en självklarhet.
Blivande toppolitiker kan känna sig utanför. En av våra ledande politiker hade en plan för att ta sitt liv. En annan lärde sig stava först i gymnasiet. Ministern drabbades när faderns psykiska sjukdom bröt ut. Kollegan var lyckligare lottad - mamma kunde göra henne bäst i klassen. En annan kom från kunskapsskolan i Holland till en rörig miljö i Sverige. En av partiledarna såg ingen utmaning i skolan. Samtidigt tvingades språkröret se partiledardebatten i TV och det politiska intresset väcktes
Christer Isaksson har intervjuat ledande politiker från alla riksdagspartier om deras skolgång och vad som kännetecknade lärare som de tyckte var bra. Han har även talat med några av deras lärare. Den gemensamma nämnaren för de goda lärarna är att de visade stort engagemang, vilket också är temat för boken.
De som berättar om sin skolgång är
Hans Linde, Emma Henriksson, Mikael Damberg, Anna-Karin Hatt, Birgitta Ohlsson, Anna Kinberg Batra, Jimmie Åkesson och Gustav Fridolin.
Den engagerade läraren är ett samarbete mellan Lärarnas Riksförbund och författaren Christer Isaksson. Bo Jansson, ordförande i LR har skrivit bokens förord.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den engagerade läraren
  2. +
  3. Engagerande nätverksmöten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Engagerande nätverksmöten av Maria Moody Källberg, Karin Hedberg Eriksson, Maria Ström, Barbro Tenerz (häftad).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christer Isaksson