Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2015-03-16
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Originaltitel
The Sell the secrets to selling anything to anyone
Dimensioner
235 x 165 x 22 mm
Vikt
623 g
SAB
Qia
ISBN
9789187391583
Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst (inbunden)

Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst

(50 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-03-16
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Fredrik Eklund svensken som gjort sig ett namn som fastighetsmäklare i New York, är känd över en stor del av världen. Genom realityserien Million Dollar Listing New York har han fått fans i över 113 länder. Det är till honom megakändisarna vänder sig när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Han har sålt fastigheter till bland andra Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio och Daniel Craig.

I boken SÄLJ! ger Fredrik Eklund sina samlade råd där han i ett 10-stegsprogram förklarar hur man blir en säljare som kan sälja vad som helst till vem som helst. Här får man råd om allt ifrån dress code, hur man får kunderna att verkligen gilla och lita på en, till hur man övertygar kunden att vad man än har att erbjuda så är det precis det som kunden behöver.

Boken är ett måste för den som vill marknadsföra sig själv eller bli en toppsäljare i ett företag i vilken bransch det än gäller!

Efter studier på Handelshögskolan i Stockholm startade Fredrik Eklund 1999 IT-bolaget Humany. Efter en bankkarriär som tog honom till flera storstäder världen över flyttade han till New York 2002. Eklund började sin mäklarkarriär på fastighetsmäklarförtaget J C De Niro, som ägs av skådespelaren Robert De Niros farbror, där Eklund under sitt första år sålde fastigheter för 50 miljoner dollar. För detta nominerades han till årets nykomling. Därefter har han sålt fastigheter för över två miljarder dollar.

År 2009 grundade Fredrik Eklund sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen: Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm, Oslo, London och New York.

Boken ges ut även i USA. Översättare Ulrika Junker Miranda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Entusiasm, inspiration & glädje
  ronja lundgreen, 10 juli 2017

  Fredrik förmedlar sitt budskap på ett humoristiskt och inspirerande sätt som fick mig att känna entusiasm och glädje även om jag inte är en affärskvinna i yrket.

  Jag tycker definitivt inte det är fel att betona sina framgångar och känna sig stolt över det, det gör jag själv.

  Det lilla som jag uppmärksammade åt det negativa hållet var ordet "sälj", det fanns där överallt vilket jag inte höll med om på vissa platser i olika situationer men det är inget som förstör för boken in... Läs hela recensionen

 2. Intressant läsning
  Nelum Berglund, 18 juli 2016

  Roligt, personligt och lättläst bok som ger läsaren en överblick av författarens egna erfarenheter. Skryter lite för mycket och känns ibland som att författaren överdriver. Författarens beskrivning av konsten att sälja kanske passar i USA men det skulle kunna ge en motsatt effekt i Sverige kan jag känna. Trots detta kan jag erkänna att innehållet är inspirerande, även för mig som inte är säljare och inte kan använda mig av den livsstilen som författaren beskriver i min vardag och arbetsplats.

 3. Inspo
  J, 15 mars 2016

  Riktigt motiverande om man vill skaffa sig en framgångsrik karriär och bli omtyckt. Rekommenderar att köpa den. Kommer själv gå tillbaks och läsa den igen inför en arbetsintervju eller liknande

 4. Inte tillräckligt med information
  Gabbi, 7 februari 2016

  Boken var bra att peppa upp om man känner sig lite nere. Den gav däremot inte så mycket information om just säljandet och hur man gör en bra affär. Gade förväntat mig mer eftersom atthan är en stjärnmäklare.

 5. En bok som alla borde läsa
  Nicole, 21 december 2015

  Boken är otroligt bra och skriven på ett väldigt personligt vis. Eklund är och kommer alltid att vara en förebild för oss och visar att drömmar kan gå uppfyllelse om vi använder oss av rätt knep och arbetar hårt.

 6. En humoristisk och inspirerande bok!
  Marina Hammare, 5 augusti 2015

  Fredrik förmedlar sitt budskap på ett humoristiskt och inspirerande sätt, han sparkar en i baken för att komma igång med sina egna drömmar och mål!

 7. så narcisisstisk
  borit drougge, 2 augusti 2015

  har inget att ge för vanliga människor. Boken är en försäljningssucce javisst, men varför. Därför att människan Eklund inte är en vanlig svensson utan en uppblåst mäklare med miljoninkomster. Varför?
  förlagsbranschen är alldeles för lättlurad och alla vi andra är lättlurade också Själv framstår han som en person som är så uppfylld av sig själv att man blir kräkfärdig

 8. Inspirerande
  Jenny Anne Höök, 24 juli 2015

  Boken är skriven på ett väldigt rakt och "enkelt" sätt. Jag har jobbat med Sälj i över 20 år och mycket av det han skriver i boken känner jag igen, kanske mest för att jag jobbat för ett amerikanskt företag där man lyfter fram sina framgångsrika kollegor och ser möjligheterna även i ett "nej". Mycket läsvärd bok! . Jag köpte den även på Engleska till min väninna som precis blivit mäklare i Washington DC och hon fick många bra tips!

 9. Hej magsår
  Mikael Thor, 26 juni 2015

  Först det positiva. Han skriver bra och lättsamt samt personligt. Har en bra framtoning. Men sen börjar jag tvivla på det han skriver. Menar han allvar? Rolexklocka för en herrejösses massa pengar och sedan denna jävla yta hela tiden. Jag tröttnar ganska tidigt på hans skryt. Gillar framgångsrika människor, men detta går till överdrift så det nästan blir komiskt. Kan inte med bästa förmåga identifiera mig i hans liv och ser inga som helst anledningar att ändra mitt liv och närma sig honom och... Läs hela recensionen

 10. Bra!
  DTH, 29 april 2015

  Väldigt bra och läsvärd bok. En av de bäst jag har läst. Den är väldigt motiverande. Kommer att läsa den igen.

 11. Ge dig själv det allra bästa, det förtjänar du!
  Mikael Nilsson, 15 april 2015

  Den kom som den bästa present några dagar före påsk och så var den helgen räddad. Det raka budskapet, härliga energin och spännande miljöerna (stå på en terrass och titta ut över Manhattan med J Lo, WOW!) fick mig att sträckläsa den. För mig föll många detaljer på plats och jag är nu inne på andra varvet med understrykningar, hundöron, highlights och - naturligtvis - highkicks! Både proffsliv och privatliv blir så mycket lättare och roligare med den här boken. Har du den minsta självaktning och respekt för dig själv? LÄS DEN NU!

 12. lifechanging
  Katrine, 10 april 2015

  bästa boken!
  Fredrik lär ut bra knep. eller sa jag bra? dom är livsavgörande för vissa (mig). Bla hur man använder öronproppar, vad man bör och inte bör äta, hur man använder sig utav hans knep i sälj och i vanliga livet.
  denhär boken är en must read now!!!
  pusss

 13. Inspirerande!
  Göran Selinder, 6 april 2015

  Välformulerat och personligt skrivet. Trots överflödet av säljböcker innehåller den här boken en hel del nya tips! Läsvärd för både mäklare, som jag själv, och andra som vill bli bättre säljare. Bra jobbat Fredrik!

 14. En bok som inte bara ger dig tips men även ger dig
  Eva Baumgartner, 3 april 2015

  Fredrik har skrivit en bok som ger oss tips och råd på hur vi skall lyckas i livet. I boken hjälper han även till att stärka vårt självförtroende och få oss att inse att vi kan lyckas med det vi vill.
  En bok som alla borde läsa, inte bara personer som arbetar med sälj.

  Tack Fredrik för en fantastisk bok.

Visa alla 14 recensioner

Bloggat om Sälj! : konsten att sälja vad som helst t...