Sommarens bästa pocketerbjudande
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-18
Förlag
Ekerlids Förlag
ISBN
9789187391743
SÄLJ! - Konsten att sälja vad som helst till vem som helst (e-bok)

SÄLJ! - Konsten att sälja vad som helst till vem som helst (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-03-18
179
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren mega-kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Under sitt första år som mäklare
sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till "Årets nykomling".

Fredrik Eklund har med andra ord en gedigen kunskap om hur man säljer - och tjänar stora pengar. Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över.

På ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt berättar Fredrik Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur DU kan göra detsamma. Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig.

Alldeles oavsett du har titeln försäljare eller inte är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att övertala femåringen att det är läggdags, eller att få partnern att vilja åka till just ditt drömresemål på semestern. Allt handlar om samma sak. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst!

Fredrik Eklund, född i Stockholm 1977, kom till New York 2002 - utan pengar, jobb och bostad.

Genom sitt makalösa driv och framåtanda lyckades Fredrik - efter en kurs i fastighetsmäkleri - bli en toppsäljare redan det första året som mäklare. Han har vid det här laget sålt fastigheter för över två miljarder dollar. Och köparna är megastjärnor som Jennifer Lopez, Daniel Craig, Cameron Diaz med flera.

År 2009 grundade Fredrik Eklund sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm, Oslo och London.

Boken ges ut även i USA. Översättare Ulrika Junker Miranda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om SÄLJ! - Konsten att sälja vad som helst t...