Sex steg till en lönsam företagskultur : en praktisk handbok (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2015-05-12
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
210 x 136 x 7 mm
Vikt
160 g
SAB
Qbc,Oaba
ISBN
9789187391927
Sex steg till en lönsam företagskultur : en praktisk handbok (häftad)

Sex steg till en lönsam företagskultur : en praktisk handbok

Häftad Svenska, 2015-05-12
219
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Alla organisationer har någon form av kultur, mer eller mindre medveten och mer eller mindre värdeskapande. Det som särskiljer de framgångsrika kulturerna, det vill säga de organisationer som präglas av motiverade och högpresterande medarbetare, nöjda och lojala kunder, är tydlighet.
Det handlar om tydlighet kring varför företaget finns till, vilka värderingar som styr och leder till framgång och vart företaget är på väg. Rätt hanterat utgör företagskulturen ett effektivt styrmedel för verksamheten där medarbetarna förstår vilka beteenden det är som premieras och hur de på bästa sätt ska agera i enlighet med visionen och affärsmålen.
I boken får du praktiska råd och tips på hur man utvecklar en lönsam företagskultur. Du får verktyg för hur du tar fram en vision, utvecklar själva värdegrunden, arbetar med värderingsstyrt ledar- och medarbetarskap och införlivar värdeorden i företagets alla processer. Boken hjälper dig att ställa de rätta frågorna, och innehåller konkreta exempel på företag som framgångsrikt jobbat med sin företagskultur.
Sofie König har en magisterexamen i ekonomi med inriktning strategisk marknadsföring. Hon har arbetat med marknadsföring och försäljning inom SAS Trading, Kanal5 och Telia. Hon är också en av grundarna till eWork som är ett konsultföretag med en innovativ affärsmodell. På eWork var Sofie vVd med ansvar för Talent Management och kommunikation. Sofie har mångårig erfarenhet i frågor som rör företagskultur, arbetsgivarvarumärke och målstyrning från framförallt snabbväxande och innovativa tillväxtbolag. Idag är Sofie König Senior Partner i Stardust Consulting AB.
Henrik Martin har en Master of Science från MIT, Massachusetts Institute of Technology, USA. Han har varit management konsult på Mckinsey, nordenchef för IT-företaget Adera samt Vd för Intellectual Capital Sweden. Henrik är även medförfattare till boken Talent Management i praktiken och driver tillsammans med Charlotta Wikström och Sofie König Stardust Consulting AB som hjälper företag att förverkliga ett effektivt Talent Management.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sex steg till en lönsam företagskultur : en praktisk handbok
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 404 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »